Kabelmanagement ter preventie van kabelspaghetti

Heb je ook een kabelspaghetti onder je bureau? Health2Work helpt graag bij het creëren van orde met behulp van kabelmanagement. Voorkom stofophoping, kortsluiting of struikelen.

Interesse? Laat je terugbellen Welke oplossing is geschikt voor mij?

Kabelmanagement is maatwerk!

Elektrificatie

Elektrificatie modules zijn een verrijking van de werkplek. Aansluitings-
mogelijkheden, zoals netspanning, usb of utp, maken iedere werkplek uitermate geschikt voor flexwerken.

Meer over elektrificatie

CPU Houders

Met behulp van een CPU houder creeër je eenvoudig meer ruimte. Ook wordt de CPU bescherm tegen stof, vuil en diefstal. Zelfs schoonmaken en schoonhouden is eenvoudiger.

Meer over CPU houders

Kabelgoten

Kabelgoten zijn zeer geschikt voor het wegwerken van kabels onder het bureau. De kabelgoot blijft na montage nog eenvoudig bereikbaar voor latere toevoeging of verwijdering van kabels.

Meer over kabelgoten

Waarom en wanneer kabelmanagement?

Kabelmanagement heeft een aantal voordelen. Facilitair gezien zijn de voordelen dat er minder stofophopingen zijn rondom de werkplek, dat de werkplekken eenvoudiger kunnen worden verhuisd, dat er een ruime beschikbaarheid van stroomvoorziening is en dat de datakabels goed beschikbaar blijven. Ook wordt de kans op kortsluiting aanzienlijk gereduceerd. Kabelmanagement is ten aller tijden maatwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze werkwijze: een opgeruimde werkplek

Wij ruimen de werkplek op in de ruimste zin van het woord. Kabels worden ‘onzichtbaar’ weggewerkt en dat op een dusdanige manier dat de werkplek in de toekomst goed te onderhouden is. De computer wordt van de vloer onder het bureau geplaatst, zodat er geen stof in de computer kan komen. Als de kabels te kort zijn, zorgen we dat deze worden verlengd. Iedereen moet veilig en met zo min mogelijk ICT-storingen de hele dag door gebruik kunnen maken van de computer. Werkt u met laptops? Dan zorgen wij dat de werkplekken worden voorzien van een stopcontact en internetaansluiting. Health2Work kan dit voor u verzorgen, zowel bij bestaand meubilair, maar denkt ook graag mee voorafgaand
aan de inrichting van een nieuw pand. In overleg met u inventariseren we de wensen en maken een plan van aanpak om uw kabelmanagement zo optimaal mogelijk te verzorgen. Naast alle benodigde materialen leveren wij ook het uitvoerend werk van het kabelmanagement. Ervaren monteurs zorgen ervoor dat alle producten op de juiste manier worden verwerkt en dat uw werkplekken goed een eenvoudig te onderhouden zijn. Kortom u bent verzekerd van een opgeruimde werkplek.

Vrijblijvende offerte

Kabelmanagement stappenplan

 • Inventarisatie
Zowel voor een nieuwe als bestaande kantooromgeving begint het kabelmanagement met een inventarisatie. Het aantal werkplekken, aanwezige apparatuur, datapunten en stroomvoorzieningen worden in kaart gebracht. Met de klant worden wensen ten aanzien van ergonomie, design, ICT en facilitair management besproken.

 

 • Voorstel
Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een voorstel voor de uitvoering van het kabelmanagement gemaakt. Belangrijke aspecten, waarmee rekening gehouden wordt zijn hygiëne, veiligheid, comfort en toegankelijkheid. Uiteindelijk ontvangt u een gedetailleerde offerte met informatie over het aantal uren en de toegepaste producten

 

 • Uitvoering
In overleg met de klant wordt het kabelmanagement uitgevoerd. Dit kan tijdens of buiten kantooruren. Onze medewerkers verzorgen de werkzaamheden conform het voorstel. Als alle structuur is aangebracht en de kabels ‘gemanaged’ zijn, kan de de apparatuur opnieuw worden opgestart en is het werk voltooid.

 

Kabelmanagement in 6 stappen


KabelmanagementKabelmanagementKabelmanagement

KabelmanagementKabelmanagementKabelmanagement

 

Vragen van klanten kabelmanagement

Kan ik mijn PC of laptop beveiligen tegen diefstal?

Voorkom diefstal van je pc’s en laptops en de persoonlijke gegegevens die op je computer staan. Op vrijwel alle pc’s en laptops is het mogelijk om een goede beveiliging eenvoudig te bevestigen. 99% van de laptops beschikt zelfs over een beveiligingsuitsparing speciaal voor kabelsloten. 

Wat zijn de voordelen van CPU houders?

 • Minder stofophopingen in en rondom de computer
 • Overzichtelijke werkplekken
 • Professionele uitstraling
 • Geen struikelgevaar
 • Meer bewegingsvrijheid

Wat zijn de voordelen van kabelmanagement?

 • Minder stofophopingen rondom de werkplek
 • Eenvoudig werkplekken verhuizen
 • Goede beschikbaarheid stroom en data
 • Datasnelheid hoger (door minder verlengstukken en splitters)
 • Voorkoming van kortsluiting en kabelbreuken

Vrijblijvend advies

‘Wij staan garant voor de oplossing die we onze klanten bieden.’

Kabelmanagement voor...

 • Minder stofophopingen rondom de werkplek
 • Goede beschikbaarheid stroom en data
 • Voorkoming van kortsluiting en kabelbreuken
 • Overzichtelijke werkplekken
 • Professionele uitstraling
 • Meer bewegingsvrijheid
Wat is geschikt voor ons?

 

Afb-stappenplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren