Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Retourneren

Retourneren proefplaatsing

Ben je niet tevreden na de proefplaatsing? Je mag het product binnen 30 dagen na ontvangst retour sturen. Bij het product is een pakbon toegevoegd, dit is ook het retourformulier. Deze (of een kopie van de) pakbon ontvangen we graag retour, inclusief de reden van retour. Zodat wij onze service kunnen verbeteren. Ook kun je het retourneren van je product via de chat of telefonisch aan ons doorgeven via 088 240 00 60.

Retourneren bestelling

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw bestelling en er veel plezier van zult hebben. Echter kan het voorkomen, dat er iets is misgegaan met de bestelling. Is er een verkeerd product opgestuurd, is het product defect aangekomen of is het tijdens het gebruik stuk gegaan? Wij lossen dit graag voor je op! 

Wat moet je hiervoor doen?

Als je onderstaand formulier invult, sturen wij je een retourformulier die je kunt toevoegen aan het pakket dat je retour wilt sturen.


Het adres voor de retourzending*:

Health2Work t.a.v. retourontvangst

Zwetsloot 5E

9231 DW Surhuisterveen

* De retourzending is voor eigen rekening. Als je een bureaustoel en/of tafel op proef hebt, halen onze servicemedewerkers deze kosteloos weer op. Neem in dat geval contact met ons op via 088 240 00 60.

Retourformulier
Artikel- of ordernummer
Een bestelling retourneren?

Vul het retourformulier in of geef je retourzending door via chat of telefoon op 088 240 00 60.