Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Health2Work Circulaire Check

Doe nu de gratis check!

Ga jij in de toekomst minder kantoorruimte gebruiken? Misschien heb je goud in handen. Wij taxeren of jouw bestaande meubilair statiegeld heeft!


De wereld van nu brengt ons in een volgende fase: het Kantoor van de Toekomst. Wat betekent dit concreet voor de huisvestingsstrategie? Hoe richt je het kantoor van de toekomst in? Welke hulpmiddelen zet je in om elkaar veilig te kunnen ontmoeten? Ben jij benieuwd naar hoe jouw kantoor er in de toekomst uit gaat zien? Wij ook!


Vraag vrijblijvend een gratis Circulaire Check aan voor jouw kantoor van de toekomst.


Ik wil ook naar het circulair ontmoetingskantoor

Wij helpen jou graag bij de ontwikkeling van een toekomstbestendig kantoor, op basis van onze expertise. De gratis Circulaire Check is onderdeel van ons stappenplan projectinrichting. De Circulaire Check is daarin de eerste fase, de inventarisatiefase.

  Circulaire voordelen

  Circulariteit is een belangrijk basis voor kantoorinrichting, zonder onnodig grondstoffen aan te boren. Meubilair dat er al een leven op heeft zitten, krijgt een nieuwe bestemming. Op basis van de Circulaire Check krijg je de circulaire voordelen in kaart met betrekking tot:

  • Economisch voordeel
  • CO2 reductie
  • Grondstofreductie
  • Energiereductie 
  • Social Return On Investment


  Het circulaire ontmoetingskantoor

  Met diverse oplossingen kijken we vooruit op de toekomst van kantoorinrichting.  We ondersteunen je graag bij het creëren van een veilige en inspirerende ontmoetingsplek met behulp van onze Ontmoetingskantoor modules. Ontdek ons assortiment:

  Sociaal | Bewegen | Circulair | Hygiëne 

  Ontdek jouw kantoor van de toekomst en doe gratis de check!

  Vraag de check nu aan via onderstaand formulier. Samen met jou zorgen we voor een toekomstbestendige werkplek!

  Het Circulaire Ontmoetingskantoor

  Ben jij ook benieuwd hoe het Circulaire Ontmoetingskantoor eruit komt te zien? Lees dan nu het gratis kennisdocument Het Circulaire Ontmoetingskantoor, met onze visie op het kantoor van de toekomst.