Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Maatwerk

Geen enkel lichaam is hetzelfde. Ondanks de inmiddels grote variëteit in bureaustoelen en tafels voldoet voor 5 tot 10% van de gebruikers de standaard bureaustoel of tafel niet. Met onze maatwerkoplossingen kan jouw werkplek (weer) passend gemaakt worden voor jouw lichaam.

Waarom maatwerk?

Een specifieke lichaamsbouw of een medische aandoening kunnen ervoor zorgen dat je je werk niet zonder aanpassingen kunt doen. Onze maatwerkoplossingen kunnen ervoor zorgen dat je je werk (weer) normaal kunt uitvoeren. Er wordt per situatie bekeken wat de beste oplossing is, want iedere situatie vergt een andere aanpak.

Waarom maatwerk door Health2Work?

Wij streven ernaar dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat, ook als je door bepaalde fysieke omstandigheden beperkt bent. Als onze ergonomisch adviseurs een oplossing bedenken die niet helemaal sluitend is, dan aarzelen ze niet om de hulp van externe partijen in te schakelen. We halen alle expertise in huis die nodig is om jou met plezier naar je werk te laten gaan!


Een maatwerkoplossing voor Bas

Door een aangeboren afwijking, een open rug, heeft Bas geen gevoel in zijn onderlichaam. Soms zat hij maandenlang gedwongen thuis doordat hij ernstige doorzitplekken had. Bas kwam met ons in contact en samen met een team specialisten hebben we een stoel voor Bas ontwikkeld, die volledig naar zijn lichaam gevormd is. Door onze maatwerkoplossing kan Bas weer aan het werk! Lees hier het verhaal van Bas.


Werkwijze

Iedere maatwerkoplossing is anders. De ene oplossing is uitgebreider dan de ander, maar iedere maatwerkoplossing zorgt ervoor dat de werknemer zijn of haar werk (weer) goed kan uitvoeren. Om de juiste oplossing voor jouw situatie te bedenken komt één van onze ergonomische adviseurs bij jou op je werkplek langs. Samen bekijken jullie de situatie en brengen jullie jouw wensen in kaart. Vervolgens wordt er een offerte opgemaakt en wordt er een proefplaatsing voorbereid. Als de proefplaatsing een succes is, wordt deze definitief goedgekeurd. De maatwerkoplossing wordt geïnstalleerd en toegelicht. Daarna kun je de maatwerkoplossing definitief in gebruik nemen!

Voordelen van maatwerk

  • Volledig op maat gemaakt
  • Persoonlijk
  • Altijd een oplossing

Subsidie

Heb je een medische indicatie voor een maatwerkaanpassing? Dan heb je wellicht recht op subsidie. De subsidie ontvang je in de meeste gevallen van het UWV of van je zorgverzekeraar. Deze beide partijen beoordelen het recht op subsidie per casus.


Een maatwerkoplossing voor Janin

Janin heeft aan een motorongeluk 4 centimeter scheefstand in haar bekken overgehouden. Hierdoor kreeg ze rugklachten en uiteindelijk zelfs kaakklachten. Ze loste het probleem op met een luchtkussen op haar bureaustoel, maar dat was niet de perfecte oplossing. Onze maatwerkoplossing, een speciale aanpassing aan het zitgedeelte van haar bureaustoel, zorgt ervoor dat Janin eindelijk klachtenvrij aan het werk kan!


Direct advies nodig?

Bel 088 240 00 60 voor direct persoonlijk advies of vul het advies aanvraag formulier in

Advies aanvragen