Health2Work reinigt bureaustoelen op locatie

Gebruik jij je bureaustoel ook dagelijks? Het schoonmaken van bureaustoelen wordt vaak vergeten. Een bijzonder fenomeen, vooral omdat stoelbekleding het meest intensieve wordt belast ten opzichte van andere zachte stoffen in kantoren.

Een veilige werkplek

Ook voor de gezondheid is regelmatig schoonmaken belangrijk. De broeierige omgevingen zijn namelijk de perfecte broedplaats voor schadelijke bacteriën en micro-organismen. De huidige ontwikkelingen benadrukken het belang van een schone werkplek.

Bij Health2Work staat een gezonde en veilige werkomgeving centraal. Daarom reinigt Health2Work bureaustoelen op locatie!


Een schone werkplek

Wij reinigen op professionele wijze de bureaustoelen, van kussens tot wielen. Er wordt korte metten gemaakt met huidvet vlekken, ongedierte en koffievlekken. Onze Steambox mini stoomreiniger gaat tot 170 graden celsius. Heet genoeg om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Dit alles met behoud van kleur!


Onze schoonmaakmethode

Onze specialisten reinigen de kussens met een zeer krachtige stoom stofzuiger. Met behulp van biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel wordt tot diep in het kussen vuil verwijderd.* Hierna worden de resterende onderdelen van de stoel gereinigd.


Verleng de levensduur van je meubilair

Is jouw meubilair versleten en toe aan vervanging? Gun je meubels een tweede leven met de Revitalisatie Service van Health2Work. Met behulp van een nauwkeurige technische controle en/of herstoffering verlengen wij de levensduur van je meubilair en bespaar je kosten.

Ontdek Revitalisatie Service van Health2Work


Maak nu gebruik van onze reinigingsservice

*Let wel op: vlekverwijdering is niet in alle gevallen mogelijk. Dit is afhankelijk van de aard van de vlek en de toegepaste stoffering.

Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.