Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht

Anne Sjoerd Brander

Teamleider afdeling Planning, logistiek en service

Anne Sjoerd Brander

Anne Sjoerd heeft ruim 12 jaar bij een bedrijf gewerkt dat revalidatie hulpmiddelen verkocht. De ervaring die hij daar op verschillende afdelingen heeft opgedaan, neemt hij mee naar Health2Work. Als teamleider van de afdeling Planning, logistiek en service is hij de spil tussen deze drie afdelingen. Met zijn team wil hij de kwaliteit van levering van Health2Work verder verbeteren.

De afwisseling van zijn baan vindt Anne Sjoerd leuk. Hij werkt twee dagen buiten kantoor en levert dan producten af, biedt service en verzorgt werkplekonderzoeken. De overige drie dagen is hij op het hoofdkantoor in Surhuisterveen. ‘Het werken met en op verschillende afdelingen en het snelle schakelen werkt voor mij erg prettig. 'Een beetje werkdruk, daar hou ik van!’ aldus Anne Sjoerd.

Anne Sjoerd heeft samen met zijn verloofde een zoontje. Hij hecht veel waarde aan zijn gezin, zij staan op nummer 1. De tijd die hij niet met zijn gezin doorbrengt, brengt hij graag door op zijn motor of tijdens een bezoek aan een wedstrijd van de Formule 1.