Vacature BBL - Logistiek Medewerker

Volg jij een BBL opleiding in een logistieke richting? Ben je op zoek naar een leerbaan binnen een groeiend bedrijf? Ga jij met alle logistieke werkzaamheden zorgen voor tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie: Logistiek medewerker
Uren:
32 uren per week
Traject:
BBL leer-werktraject
Standplaats:
Surhuisterveen

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker laat je de goederenstroom in het magazijn op rolletjes lopen. Je bent een belangrijke schakel om ervoor te zorgen dat dagelijks alle pakketten en goederen klaar staan om naar onze klanten te vesturen.

Wat vragen wij?

Je volgt een BBL leer-werktraject voor Logistiek Medewerker en zet graag een stapje extra. Je bent enthousiast en gaat nauwkeurig te werk. Je weet van aanpakken, bent oplossingsgericht en bij tijdsdruk weet jij de rust te bewaren. Als teamplayer ben je in staat om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

  • Goede begeleiding tijdens je leerbaan voor je BBL opleiding
  • Een uitdagende functie binnen een klein team in een groeiend en gezond bedrijf
  • Ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en Health2work verder te professionaliseren

Word jij ons nieuwe logistiek medewerker? Solliciteer direct!

Ben jij op zoek naar een logistiek georiënteerde leerbaan? En denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Reageer dan direct op deze vacature, en stuur je CV en motivatie naar HR@health2work.nl.

 Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anne Sjoerd Brander, teamleider Planning, Logistiek en Service (06-15367532).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.


Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.