Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

'Clear and Clean desk' werken

'Clear and Clean desk' werken

Een schoon en opgeruimd bureau heeft vele voordelen, lees hier alles over deze voordelen. Uiteraard betekent het ook dat de werkplek netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt. Behalve het feit dat met een clean desk wordt gewerkt kan voorkomen dat documenten in verkeerde handen vallen, is het ook erg prettig dat de werkplek er netjes en representatief uitziet.

Een clear of clean desk houdt op de eerste plaats in dat waardevolle documenten, zowel fysieke als elektronische, op een nette en veilige manier zijn opgeborgen.

Kabelmanagement Meer informatie

Gezonde werkplek

Uiteraard betekent het ook dat de werkplek netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt. Behalve het feit dat met een clean desk wordt voorkomen dat documenten in verkeerde handen vallen, is het ook erg prettig dat de werkplek er netjes en representatief uitziet. Een schone en stofvrije werkplek betekent uiteraard ook een gezondere werkplek voor medewerkers. Met een CPU houder, goed kabelmanagement en een documenthouder kan grondiger en sneller worden schoongemaakt.

Bekijk hier het volledige onderzoek.

Djurre De Boer
Djurre De Boer

Naast zijn studie komt Djurre in zijn vrije uren de marketingafdeling versterken van Health2Work. "Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!"

Ga naar alle blog berichten van Djurre