Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Meedenken en adviseren

12 augustus 2016
Laatste wijzigingsdatum: dinsdag 30 mrt. 2021
Meedenken en adviseren

Sylvia Haans, leveranciersmanager Arbo & Gezondheid bij CZ.

Sylvia Haans: ‘Bij CZ hebben we onze leveranciers hoog in het vaandel staan, we zien ze graag als adviseur en partner. Health2Work is zo’n leverancier. We krijgen goed onderbouwde adviezen en Health2Work denkt mee in oplossingen om klachten te verhelpen en te voorkomen.’

Past het product bij je?

Sylvia Haans vindt het fijn dat je de producten kunt uittesten. ‘Zo kun je in alle rust ervaren of het product voldoet en of het goed bij je past’.

Adviserende partij

‘Health2Work werkt snel en oplossingsgericht en is kundig in datgene wat ze adviseren. Kortom een goede adviserende partij die goed meedenkt’, aldus de leveranciersmanager Arbo & Gezondheid van zorgverzekeraar CZ.

Ook advies nodig? Doe dan een adviesaanvraag en wij helpen je graag verder!

Laat je adviseren
Frederika Rollingswier
Frederika Rollingswier

Wie met Health2Work belt, heeft grote kans Frederika aan de lijn te krijgen. “Ik ben het eerste aanspreekpunt. Ik probeer de andere adviseurs van de binnendienst uit de wind te houden.” Dankzij haar vermogen goed te luisteren en door te vragen, zorgt ze ervoor dat de telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen. Bovendien bieden we service met een hoofdletter S. En dat zie je: mensen komen bij ons terug.”

Ga naar alle blog berichten van Frederika

Relevante blog posts