Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Inrichting van de werkplekken bij de Gasunie

04 augustus 2015
Laatste wijzigingsdatum: maandag 08 aug. 2022
Inrichting van de werkplekken bij de Gasunie

Tonny Hulleman, landelijk ruimtebeheerder en arbo adviseur van de Gasunie vertelt over Health2Work.

“Health2Work verzorgt bij Gasunie de inrichting van de werkplekken. Onze werkplekken worden op de juiste manier ingevuld, waardoor er weinig klachten zijn en daardoor automatisch ook minder ziekteverzuim.”

Speciaal bureau

Het gebouw van de Gasunie in Groningen is gebouwd onder een hoek van 5 graden. Deze hoek komt ook in de inrichting terug. Health2Work heeft speciaal voor de Gasunie een bureau ontworpen met een schuine lijn, zodat de architectuur ook in de werkplek terugkomt.

Goed en eerlijk advies

Tonny Hulleman ziet Health2Work als een betrouwbare partner: “Ik ontvang altijd een goed en eerlijk advies. Er wordt goed gekeken naar wat wij nodig hebben, welke ondersteuning is nodig. Dit ervaar ik als zeer prettig.

Meer informatie aanvragen
Frederika Rollingswier
Frederika Rollingswier

Wie met Health2Work belt, heeft grote kans Frederika aan de lijn te krijgen. “Ik ben het eerste aanspreekpunt. Ik probeer de andere adviseurs van de binnendienst uit de wind te houden.” Dankzij haar vermogen goed te luisteren en door te vragen, zorgt ze ervoor dat de telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen. Bovendien bieden we service met een hoofdletter S. En dat zie je: mensen komen bij ons terug.”

Ga naar alle blog berichten van Frederika

Relevante blog posts

Werkplekinrichting bij de NPO
Werkplekinrichting bij de NPO

Pieter Veen, gebouwenbeheerder bij NPO, vertelt over Health2Work De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is verantwoordelijk voor de Nederland...

Passende oplossing voor tatoeëerder Sid
Passende oplossing voor tatoeëerder Sid

Sid Boltong, eigenaar van Triple Ink & Steel in Vaals, is tatoeëerder en zit al ruim 8 jaar in dit vak. Sinds 3 jaar heeft hij zijn eigen tattoo shop. Veelvoorkomende k...

Meedenken en adviseren
Meedenken en adviseren

CZ is een zorgverzekeraar en wil de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén. ...