Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

BMA Axia 2.4

BMA Axia 2.4

De Bureaustoel BMA Axia 2.4 is extra geschikt voor lange mensen dankzij de extra lange rugleuning. Door de modulaire bouw van deze bureaustoel is de stoel aanpasbaar aan je persoonlijke voorkeur.

€ 0,00 excl btw
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Volledig verstelbaar
  • Helpt actief te ontspannen
  • Duurzaam
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Bureaustoel BMA Axia 2.4 is dankzij de extra lange rugleuning geschikt voor lange mensen en biedt daardoor de juiste steun. Dankzij de gebruiksvriendelijke verstelmogelijkheden wordt een goede zithouding gemakkelijk bereikt. Een actieve zit stimuleert de bloedsomloop waardoor er geconcentreerd en productiever gewerkt kan worden. Dit wordt gerealiseerd door de gewicht instelbare kantelfunctie.

Smart Seating System

Deze bureaustoel is beschikbaar met het BMA Smart Seating System. Deze zitcoach houdt dankzij de sensoren in de zit- en rugkussens de zithouding van de gebruiker in de gaten en geeft middels een trilsignaal aan of er verkeerd wordt gezeten. Dankzij de label aan de zijkant van de zitting kun je gelijk aflezen hoe er verkeerd gezeten wordt.

Smart Active System

De stoel is ook verkrijgbaar met het Axia Smart Active systeem. Dit systeem richt zich op een actieve werkstijl. Zo begint de stoel te trillen wanneer je te lang zit. Met behulp van technologie in de stoel en een bijbehorende app leert het Axia Smart Active systeem de gebruiker een actieve werkstijl te hanteren.

Met een ergonomische bureaustoel red je het vaak niet alleen!

Vaak worden zit-gerelateerde klachten niet alleen veroorzaakt door het gebruik van een onjuiste bureaustoel. Daarom moet er verder gekeken worden op de werkplek om klachten te reduceren. Om erachter te komen of de werkplek aan alle ergonomische aspecten voldoet biedt Health2Work de werkplekanalyse aan. Met deze analyse wordt je werkplek geanalyseerd op eventuele verbeterpunten en zo wordt de kans op klachten nog kleiner. De BMA Axia 2.4 is een goede toevoeging aan je werkplek.

Specificaties

Rughoekverstelling Ja
Zithoekverstelling  Nee
Type mechaniek A
Type bekleding Fame
Kleur bekleding  Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar.
Kleur onderstel Zwart
Minimale hoogte cm 40
Maximale hoogte cm  55
Minimale zitdiepte cm  38
Maximale zitdiepte cm 48
Zitbreedte cm 48
Hoogte rug cm  54
Breedte rug cm  35-45
Minimale armleggerhoogte cm  20
Maximale-armlegger-hoogte cm 31
Lumbaal Optioneel
Neksteun Optioneel
Soort Wielen Hard/Zacht