Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

BMA Axia 2.5

BMA Axia 2.5

Bureaustoel BMA Axia 2.5 is niet alleen een functionele stoel, maar is dankzij de netweave rugleuning ook uitblinker op de werkvloer.

€ 0,00 excl btw
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Volledig verstelbaar
  • Helpt actief te ontspannen
  • Met bekkenondersteuning
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

De bureaustoel BMA Axia 2.5 is door zijn elegante ontwerp onderscheidend in de BMA Axia 2.0 serie. Dit komt doordat de stoel uitgevoerd is met een netweave rugleuning. Hierdoor heeft de bureaustoel niet alleen een prachtig design, maar zorgt ook voor een goede ventilerende werking zonder dat de ondersteuning verloren gaat.

De bureaustoel is uitgevoerd met een bekkenondersteuning waardoor de onderrug in een betere positie zit. Door het gewicht instelbaar kantelsysteem wordt een actieve zithouding bereikt. Dit zorgt voor een goede bloedsomloop waardoor je productiever en geconcentreerder aan het werk bent.

Axia Smart Seating System

Om verkeerd gebruik te voorkomen is deze stoel leverbaar met de BMA Smart Seating System, hierdoor krijg je een trilrespons van de stoel bij een verkeerde zithouding. De stoel geeft feedback over het zitgedrag van de gebruiker.

Axia Smart Active System

In plaats van het Smart Seating System kan de stoel ook met het nieuwe Smart Active System worden uitgevoerd. Het Axia Smart Active System geeft een signaal wanneer je te lang zit. De stoel stimuleert de gebruiker tot een actieve werkstijl. Een actieve werkstijl zorgt ervoor dat je aan het eind van de dag nog fit en energiek bent. Het Axia Smart Active System werkt met technologie in de stoel en een app voor de smartphone. De app geeft feedback aan de gebruiker over het zitgedrag.

Afwisselend werken

Een goede combinatie met een ergonomische bureaustoel is een zit- sta bureau. Omdat slecht zitten zelfs dodelijk kan zijn, is afwisselend werken zeer belangrijk. Met een zit- sta bureau kun je gemakkelijk wisselen van werkhouding. Dit voorkomt veel zit-gerelateerde klachten en zorgt voor een actieve werkhouding.

LET OP: De Axia 2.0 bureaustoelen zijn helemaal naar eigen voorkeur te bestellen. De specificaties hieronder zijn van de standaard modellen en zijn dus altijd aan te passen voor de BMA Axia 2.5.

Specificaties

Rughoekverstelling Ja
Zithoekverstelling Nee
Type mechaniek A
Type bekleding Fame
Kleur bekleding  Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar.
Kleur onderstel Zwart
Minimale hoogte cm 40
Maximale hoogte cm  55
Minimale zitdiepte cm  38
Maximale zitdiepte cm 48
Zitbreedte cm 52
Hoogte rug cm  56
Breedte rug cm  35-45
Minimale armleggerhoogte cm  20
Maximale-armlegger-hoogte cm 31
Lumbaal Optioneel
Neksteun Optioneel
Soort Wielen Hard/Zacht