Diensten

Met onze diensten willen we jou zoveel mogelijk ontzorgen. Zo kun je bij ons terecht voor technische productproblemen en onderhoud, maar ook voor werkplekanalyses en projectinrichting. Ons brede dienstenaanbod is erop gericht om jou goede service te verlenen. Daarom bieden wij voor iedere werkomgeving specifieke diensten aan: voor kantoor, zorg, industrie en het onderwijs!

Projectinrichting
Projectinrichting

Het inrichten van een werkomgeving is een uitdagend project waarbij veel komt kijken. Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw werkomgeving er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook functioneel is.

Ergonomiepaspoort: voor gezond werkplezier
Ergonomiepaspoort: voor gezond werkplezier

Ervaar jij werk gerelateerde klachten maar weet je niet goed hoe je de oorzaak van deze klachten kunt vermijden? Misschien is jouw werkplek niet voldoende op jou afgestemd. Een werkplekanalyse brengt dit in kaart.

OCI-koppeling met Health2Work
OCI-koppeling met Health2Work

Ontdek hoe onze OCI-koppeling jouw inkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt: genereer direct inkooporders vanuit onze webshop, bespaar tijd en verhoog efficiëntie.

Deskundig advies nodig?
Deskundig advies nodig?

Heb je een vraag en wil je graag deskundig advies van één van onze adviseurs? Bel 088 240 00 60 of stel je vraag via de chat.