Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Health2Work as-a-service

Alleen betalen voor het gebruik van kantoormeubilair? Of liever gespreid betalen gedurende een vaste periode? Wij denken graag mee en faciliteren met Health2Work as-a-service twee mogelijkheden voor flexibele financiering, namelijk lease en verhuur. Lees hieronder wat het verschil is.

Verhuur

Je betaalt een vast bedrag per maand voor een ergonomische werkplek. Hoe langer je gebruik maakt van de werkplekken, hoe lager het maandbedrag. Health2Work blijft eigenaar en je betaalt uitsluitend voor het gebruik van het meubilair. Deze manier van financiering zorgt voor veel flexibiliteit. Heb je tijdelijk meer of minder werkplekken nodig in verband met wel of niet thuiswerken? Geef het ons door en we schalen eenvoudig op of af in het aantal werkplekken. Opzeggen is eenvoudig en je zit niet vast aan een minimale looptijd.


Lease

Kies je voor lease, dan betaal je gespreid over een vaste looptijd van 48 of 60 maanden. Gedurende deze looptijd blijft het maandbedrag gelijk. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Vind je dat alle medewerkers recht hebben op een ergonomische werkplek maar is de investering in één keer te hoog? Dan is lease een ideale oplossing.