Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Projectinrichting

Wij geloven er in dat elke werkplek geoptimaliseerd kan worden. Door een prettig werkklimaat te creëren voor je medewerkers werkt iedereen met meer plezier. Daarnaast zorgt een gezonde werkplek voor hogere productiviteit en creativiteit. 


Wij helpen je graag met het inrichten van jouw werkomgeving. Door middel van turn-key projectinrichting brengen we twee werelden samen: de wereld van de ergonomie én de wereld van de circulariteit. De combinatie hiervan is een unieke samensmelting, als enige in Nederland en België.

Ergonomische en circulaire winst in de kantooromgeving

Wij combineren design, ergonomie en circulariteit in één concept, zodat de inrichting van een ruimte zorgt voor inspiratie en energie om het werk goed en gezond te kunnen uitvoeren. De inrichting moet passen bij de organisatiecultuur en de taken van de medewerker. Wij denken graag mee in dit proces en streven naar een circulair ontmoetingskantoor waarin iedere medewerker energie krijgt en zin heeft in de volgende werkdag.

Ergonomie en (circulair) design

De combinatie van ergonomie en (circulair) design is de perfecte basis voor functioneel inrichten. Ervaring heeft geleerd dat geen organisatie en medewerker hetzelfde zijn en werkplekken daarom cultuur- en taakafhankelijk ingericht moeten worden. Kortom, de inrichting moet passen bij de organisatiecultuur en bij de taken van de medewerkers. Werkzaamheden waarbij hoge concentratie is vereist, worden bij voorkeur in een rustige omgeving uitgevoerd. In een tijd waarin grondstoffen schaarser worden en het afvalprobleem wereldwijd toeneemt, is circulariteit bij ieder bedrijf in beeld gekomen. Samen met onze partner OPNIEUW! voegen wij
circulaire elementen toe aan onze projectinrichting. Deze onmisbare toevoeging brengt de projectinrichting naar een volgend niveau.

Onze projecten

Door mee te denken over de verschillende werkprocessen binnen een organisatie kunnen wij een optimaal ontmoetingskantoor verzorgen, dat past bij de wensen van de organisatie. De doorlooptijd van een project is sterk afhankelijk van de omvang. Eerst worden de wensen geïnventariseerd en omgezet in een plan van aanpak. Vervolgens start de uitvoering van het project. Een project wordt volgens een vaste werkwijze uitgevoerd, zodat wij altijd de controle en inzicht hebben over het project en zo min mogelijk verrassingen tegenkomen. Uiteindelijk is ons doel een tevreden klant met medewerkers die zich uitgenodigd voelen om in de nieuwe circulaire werkomgeving optimaal en met plezier te werken.

Onze werkwijze