Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Projectinrichting

Het inrichten van een werkomgeving is een uitdagend project waarbij veel komt kijken. Hoe is de lichtinval? Waar kunnen de werkplekken het beste geplaatst worden? Welke kleuren zijn geschikt voor een werkomgeving? Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw werkomgeving er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook functioneel is. Als geen ander combineren wij design en ergonomie: dé basis voor jouw nieuwe werkomgeving!

Waarom projectinrichting?

Heeft jouw organisatie een nieuwe huisstijl, gaan jullie binnenkort verhuizen of verbouwen of wil je je werkomgeving ergonomisch en dynamisch inrichten? Met projectinrichting zorg je ervoor dat de werkomgeving volledig aangepast wordt aan jouw wensen en noden. Of er nu alleen nieuw kantoormeubilair geleverd moet worden, een geheel gebouw inclusief entree, kantine en werkplekken of een industriële hal ingericht moet worden, vrijwel alles is mogelijk!

Waarom projectinrichting door Health2Work?

Design en ergonomie

Onze projectinrichting onderscheidt zich door de combinatie van ergonomie en design. Wij vinden het prachtig als een ruimte goed doordacht ingericht is, met aandacht voor kleurgebruik en mooie meubels. Maar nóg prachtiger vinden wij het als de ruimte ook ergonomisch ingericht is, zodat de gebruikers van de ruimte klachtenvrij en met veel energie hun werk kunnen doen. Dát is ons uiteindelijke doel: ergonomisch werken in een mooi en functioneel ingerichte ruimte.


Alle expertise onder één dak

Bij projectinrichting kun je denken aan het opnieuw inrichten van de kantine of de kantooromgeving, maar ook aan de inrichting van schoollokalen, dagbestedingen van zorginstellingen of industriële hallen. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is voor een goed ontwerp van jouw nieuwe werkomgeving. Van interieur designer tot ergonomische adviseurs met kennis van zorg, industrie en akoestiek: wij hebben alle expertise in huis die nodig is voor een goed ontwerp van jouw nieuwe werkomgeving. Zo komen we tot een ontwerp dat volledig afgestemd is op jouw wensen.


Architect

Soms is het project zo omvangrijk dat er een architect ingeschakeld wordt die meedenkt in het ontwerpproces. Wij werken met meerdere architecten samen en zoeken altijd de architect wiens stijl en werkwijze perfect aansluiten bij jouw wensen. De architect denkt niet alleen mee over kleurgebruik en indeling van de ruimte, maar heeft ook inzicht in de bouwkundige aspecten van het ontwerp.

Ontzorgen 

Bij ieder project, groot of klein, kun je ervoor kiezen de organisatie volledig uit handen te geven en ons als projectleider aan te wijzen. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en zijn regelmatig op locatie aanwezig om de loop van het project in de gaten te houden. 

De voordelen van projectinrichting 

  • Totaal aanpak: design en ergonomie 
  • Duurzaam 
  • Alle expertise onder één dak 

Werkwijze

Inventarisatie

Eén van onze accountmanagers komt bij je langs om te inventariseren wat jouw wensen zijn. Wat is de omvang van het project? Gaat het enkel om het leveren van meubels, of wil je je werkomgeving volledig transformeren? Aan de hand van deze inventarisatie kijken wij wat er nodig is. Voeren wij het project uit of schakelen we een architect in? Zijn wij projectleider of wil je zelf projectleider zijn?

Analyse

Na de inventarisatie gaat onze interieur designer verder met je in gesprek om de wensen en eisen in beeld te brengen. Tijdens dit gesprek worden ook de communicatiestromen binnen het bedrijf bekeken: welke collega’s overleggen veel met elkaar? Wordt er veel gebeld? Wat voor werk gerelateerde activiteiten vinden plaats in de betreffende ruimte? Zijn er concentratieruimtes of scrumruimtes nodig? De informatie uit dit gesprek wordt vertaald naar een vlekkenplan.

Vlekkenplan

Aan de hand van de informatie die in stap 2 verzameld is, wordt een vlekkenplan gemaakt. De verschillende werkplekken en activiteiten worden hierin met vlekken op een plattegrond aangegeven. Ook de communicatiestromen worden hierin weergegeven. Er wordt een schetsmatige eerste indeling gemaakt.

Definitief ontwerp

Na de feedbackronde naar aanleiding van de eerste indeling wordt de indeling van de ruimte definitief vastgelegd. Er worden 2D en 3D beelden gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van hoe de ruimte ingericht wordt. Samen met een meubelplan en een kleuren- en materialenplan geven de 2D en 3D beelden jou een compleet beeld van het ontwerp.

Uitvoering

Wanneer het definitieve ontwerp volledig naar wens is, kan er overgegaan worden tot de verwezenlijking van het interieurontwerp.

Evaluatiegesprek

Zodra de ruimte opnieuw ingericht is, vindt er een evaluatiegesprek plaats. Wij vinden het fijn om het project hiermee goed af te sluiten. We willen graag weten of alles naar wens is, of alles goed afgerond is en of er nog vragen zijn. Zo weten we zeker dat we een tevreden klant achterlaten!

Inspiratie opdoen?

Ben je benieuwd naar gerealiseerde projecten? Klik hier voor inspiratie!

Advies van onze interieur designer!

Sanne is onze interieur designer. Zij transformeert iedere ruimte tot een inspirerende werkomgeving! Benieuwd? Bel of app 088 240 00 60 voor een afspraak.