Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ergonomie2Meet Surhuisterveen

De faciliteiten van Ergonomie2Meet Surhuisterveen

Ergonomie2Meet Surhuisterveen heeft drie ruimtes waarvan je gebruik kunt maken: de Greenroom, het Health2Work Café en de Ergonomiestudio. De locatie biedt ook de mogelijkheid om te flexwerken. Bij Ergonomie2Meet ruimtes kun je kosteloos gebruik maken van WiFi. De ruimtes zijn voorzien van een digibord waarop je je eigen laptop kunt aansluiten. Tevens zijn de digiborden voorzien van een touchscreen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mindmap- en brainstormsessies. Je kunt je aantekeningen eenvoudig opslaan en verzenden. Om tot nóg betere ideeën te komen mag je gebruikmaken van de koffie en thee uit onze koffiecorner. Wil je een hele dag gebruik maken van één van de ruimtes? Wij verzorgen graag, tegen een kleine vergoeding, een lunch en/of een borrel.

Greenroom
Een loungeruimte voor groepen tot 14 personen. Deze ruimte is ideaal voor het houden van vergaderingen of het geven van workshops aan groepen tot 14 personen.

Health2Work Café

Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 40 personen en is ideaal als ruimte om workshops of trainingen in te geven.

Ergonomiestudio

De ergonomiestudio is een belevingsruimte met de nieuwste innovaties op het gebied van productergonomie. Hierbij worden design en functionaliteit perfect gecombineerd met onder meer dynamische werkplekken, curatieve en preventieve oplossingen. Deze oplossingen kun je gebruiken en zo kun je ervaren welk effect een oplossing op jouw vitaliteit en productiviteit heeft.

Flexwerken

Ben je op zoek naar een tijdelijke flexplek, dan ben je bij Ergonomie2Meet Surhuisterveen ook aan het juiste adres. Deze locatie heeft meerdere individuele flexwerkplekken. Je kunt je eigen laptop meenemen en gebruik maken van alle faciliteiten die Ergonomie2Meet Surhuisterveen te bieden heeft. De flexplekken geven je meteen de gelegenheid om te ervaren welke invloed onze ergonomische oplossingen op jouw werkproces hebben.

Route

Ergonomie2Meet Surhuisterveen ligt op 6 kilometer afstand van de A7 en heeft een groot aantal gratis parkeerplaatsen. De bushalte is op enkele minuten loopafstand. Bekijk hier de locatie in Google Maps

Reserveren?

Wil je gebruikmaken van Ergonomie2Meet Surhuisterveen? Je bent van harte welkom!