Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ergonomie2Meet Blaricum

De faciliteiten van Ergonomie2Meet Blaricum

Ergonomie2Meet Blaricum heeft drie ruimtes waarvan je gebruik kunt maken: de Greenroom, de workshop- en trainingsruimte en de Ergonomiestudio. Je kunt op deze locatie ook flexwerken. Bij Ergonomie2Meet Blaricum kun je kosteloos gebruik maken van WiFi. De ruimtes zijn voorzien van een digibord waarop je je eigen laptop kunt aansluiten. De digiborden zijn voorzien van een touchscreen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mindmap- en brainstormsessies. Je kunt je aantekeningen eenvoudig opslaan en verzenden. Om tot nóg betere ideeën te komen mag je gebruikmaken van de koffie en thee uit onze koffiecorner. Wil je een hele dag gebruik maken van één van de ruimtes? Wij verzorgen graag, tegen een kleine vergoeding, een lunch en/of een borrel.

Greenroom
Een loungeruimte voor groepen tot 10 personen. Deze ruimte is ideaal voor het houden van vergaderingen.

Workshops- en trainingsruimte

Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 20 personen en is ideaal als ruimte om workshops of trainingen in te geven.

Ergonomiestudio

De ergonomiestudio is een belevingsruimte met de nieuwste innovaties op het gebied van productergonomie. Hierbij worden design en functionaliteit perfect gecombineerd met onder meer dynamische werkplekken, curatieve en preventieve oplossingen. Deze oplossingen kun je gebruiken en zo kun je ervaren welk effect een oplossing op jouw vitaliteit en productiviteit heeft.

Flexwerken

Ben je op zoek naar een tijdelijke flexplek, dan ben je in Ergonomie2Meet Blaricum ook aan het juiste adres. Deze locatie heeft meerdere individuele flexwerkplekken. Je kunt je eigen laptop meenemen en gebruik maken van alle faciliteiten die Ergonomie2Meet Blaricum te bieden heeft. De flexplekken geven je meteen de gelegenheid om te ervaren welke invloed onze ergonomische oplossingen op jouw werkproces hebben.

Route

Ergonomie2Meet Blaricum ligt direct aan de A27 (afrit 35 - Huizen/Blaricum) en op 25 minuten afstand van Utrecht. Er is een groot aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De bushalte is op enkele minuten loopafstand. Klik hier voor de locatie.

Reserveren
Wil je gebruikmaken van Ergonomie2Meet Blaricum? Je bent van harte welkom!