Tijdelijk kantoormeubilair nodig?

Wil jij je collega's een goede werkplek bieden als ze thuis aan de slag gaan, maar niet het ongemak ervaren als er wat veranderd en het meubilair overbodig is geworden? Dan kun je vanaf nu gebruik maken van de Health2Work huurservice.

Tijdelijk ergonomisch kantoormeubilair huren

Als werkgever wil je het beste voor je werknemers, ook als ze thuis voor je aan het werk zijn. Heb je een werknemer in dienst die voor een korte periode (ergonomische) kantoormeubilair nodig heeft en wil je na deze periode geen ongemak en gedoe ervaren om het meubilair weer te verkopen? Dan biedt Health2Work je de mogelijkheid om ergonomisch kantoormeubilair te huren! Wel zo makkelijk en flexibel! 

De voordelen van kantoormeubilair huren

Bij Health2Work vinden we altijd het product dat past bij jouw situatie. Het grootste voordeel van ergonomisch kantoormeubilair huren is: je huurt alleen wat je nodig hebt. Is het overbodig geworden? Geef ons een seintje en wij halen het weer op! Makkelijk toch? Zo is huren bij Health2Work:

  • Flexibel
  • Voordelig
  • Kostenspreiding
  • Duurzaam
  • Ergonomisch
  • Eenvoudig

Lees ook onze blog posts over thuiswerken.

Hoe kun je gezond thuiswerken Tips voor de perfecte thuiswerkplek Creatief ergonomisch thuiswerken

Ergonomisch advies op maat

Health2Work is kennispartner op het gebied van ergonomie. Om je van de juiste kantoormiddelen te voorzien zal er voorafgaand het huren een adviesgesprek plaatsvinden. Hierbij staat de gebruiker centraal en wordt er inhoudelijk uitleg gegeven over wat ergonomie is en wat wel en niet te doen.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Of twijfel je nog tussen het kopen en huren? Dan kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer: 088 240 00 60. Onze collega's leggen je graag de voordelen van beiden opties uit en denken ook graag mee in de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar het huren? Bekijk voor meer informatie over prijzen en welke mogelijkheden de onderstaande link.

Maak kennis met onze scherpe prijzen


Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur je thuiswerkplek

Ook huren?

Wil je meer weten over de huurmogelijkheden van Health2Work? Neem dan contact met ons op via 088 240 00 60