Projectinrichting
Kantoor

CSK Food Enrichment Leeuwarden

CSK food Enrichment is een hightech ingrediënten bedrijf waarin door middel ‘state of the art’ processen en technologieën starter cultures worden gemaakt voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit zijn natuurlijke bacteriën die zorgen voor smaak in onder andere kaas, kwark en yoghurt.

Op dit moment maakt het bedrijf een zeer grote groei door, wat resulteerde in een nieuwe fabriek en een nieuw laboratorium (wat Health2Work eerder mocht inrichten). Het oude laboratorium, gevestigd op de eerste etage van het bestaande kantoor was daarmee leeg komen te staan. Vanwege de groei van het bedrijf, werd de wens uitgesproken dat voormalige lab om te bouwen tot kantoren. Deze opdracht is verstrekt aan Health2Work.

In een periode van slechts 8 weken hebben wij het voormalige laboratorium volledig ontmanteld en opnieuw opgebouwd als kantoorruimtes. Dit betekent het verwijderen van de bestaande werkbanken; afkoppelen van alle leidingen; verwijderen wanden, plafonds en vloeren.

Na de ontmanteling zijn wij begonnen met het opbouwen van de nieuwe ruimtes. Er is een nieuw luchtbehandelings- en klimaatsysteem geïnstalleerd; alle stroom en data-leidingen zijn nieuw aangelegd, evenals de wandgoten. Daarnaast hebben wij een nieuw plafond en nieuwe wanden (deels glas, deels dicht) en nieuwe vloeren gerealiseerd. Naast de vaste inrichting heeft Health2Work ook het nieuwe meubilair mogen leveren.