Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Projectinrichting
Kantoor

Eureca Advies Grou

Eureca Casemanagement & Organisatie advies is een dynamisch bedrijf opererend op het kennisgebied van sociale zekerheid. Zij houden zich bezig met verzuimbegeleiding en advisering, dossieronderzoek- en beheer, expertise bij bezwaar & beroepszaken. Daarnaast adviseren en ondersteunen zij bij het ontwikkelen en implementeren van verzuim-, WGA-, en BeZAVa-beleid.

Eureca Advies is gevestigd in een monumentale boerderij midden in het prachtige Friese landschap. De voormalige stal is volledig verbouwd en gemoderniseerd. Hierin zijn de kantoren en een grote vergader-/trainingsruimte gevestigd.

De vergader- en opleidingsruimte heeft een dak gemaakt van geïsoleerde dakpanelen op de originele balken. Zo is de originele vorm van het gebouw mooi te zien en heft geeft een zeer warm en huiselijk effect. De vloer is voorzien van pvc stroken met een landelijke uitstraling.

De akoestiek in de ruimte was alleen niet goed. Veel nagalm en de cursisten konden de trainer niet verstaan. Ook bij vergaderingen galmde de ruimte teveel. Daarom besloot men Health2Work in te schakelen.

Wij hebben de ruimte voorzien van rechthoekige akoestische panelen die in hun geheel meelopen met de daklijn en zo geplaatst zijn dat de balken van het plafond in zicht blijven en de lampen ook hun positie konden behouden. Door middel van deze platen hebben we de galm uit de ruimte kunnen houden en is deze nu zeer geschikt voor vergaderingen en trainingen