Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Gemeente Rijswijk

Gemeente Rijswijk is een gemeente met ongeveer 52.000 inwoners. De gemeente is gelegen in Zuid-Holland. Een groene gemeente midden in haaglanden met een uitstekende bereikbaarheid, goede sociale structuren en een dienstverlenende gemeentelijke organisatie. Het Klanten Contact Centrum is compleet vernieuwd en ingericht als een 'gezond kantoor'.

Dit Klant Contact Centrum is een mooi voorbeeld van 'Het Gezonde Kantoor'. De flexibele werkplekken zijn volledig ingericht met zit sta bureaus, individueel instelbare verlichting én verwarming. De akoestiek is sterk verbeterd waardoor het prettig werken is. Dit project is gerealiseerd in samenwerking met KuóStudio en Building Retail.


Akoestische oplossing geluidsoverlast

In het Klant Contact Centrum wordt veel gebeld, waardoor het vaak rumoerig is en daardoor lastig om je eigen gesprek goed te volgen. Een veelvoorkomend probleem dat we vaak zien bij callcenters. Als oplossing is gekozen voor akoestische wanden waarmee overlast van omgevingsgeluiden sterk worden verminderd.

Individueel instelbare verlichting en verwarming

Één van de grootste problemen in werkplekomgevingen is de individuele klimaatregeling. Wat iemand ‘lekker warm’ vindt, verschilt per persoon. Koude voeten, armen, vingers of een koude rug of nek zijn vervelend en ongezond. Om aan die individuele behoefte te kunnen voldoen, hebben wij het heatpaneel geadviseerd. Daarmee kan de werknemer zijn eigen warmteregeling instellen.


Kantoor in beweging met zit sta bureaus

Het werken in het Klant Contact Centrum bestaat voor 99% uit beeldscherm werk. Door zit sta bureaus te faciliteren stimuleer je medewerkers gedurende de werkdag van houding te wisselen. Een ergonomische bureaustoel die beweging stimuleert kan hierbij niet ontbreken. De HAG Sofi ergonomische bureaustoel is gemaakt om te bewegen. De stoel heeft een fraai design en een goede ondersteuning. Ook de Swopper is een leuke variatie om zittend te bewegen. Deze dynamische kruk daagt je uit om te bewegen. Doordat je continu van houding wisselt, blijven de spieren actief en neemt de stabiliteit in de rug toe.

Het oog wil ook wat

Samen is er gekeken naar een combinatie van design, sfeer, ergonomie en functionaliteit. Het gebruik van de juiste materialen, kleuren en meubels zorgt voor een prettige en gezonde werkomgeving. Het ontwerp is verzorgt door KuóStudio en de uiteindelijke realisatie is verzorgd door Building Retail.