Kantoor

Inrichting van de werkplek bij een zzp’er

Jan Zijlstra, zzp'er bij Janzijlstra.nl, vertelt over Health2Work. Health2Work levert niet alleen voor grote klanten, maar we doen ook de inrichting van de werkplek bij een zzp'er. Jan Zijlstra werkt vanuit huis en zocht een oplossing voor zijn rugproblemen.

Tijdens ons bezoek hebben wij Jan Zijlstra voorzien van advies, zodat hij zonder problemen weer aan de slag kon met zijn werkzaamheden.

Health2Work biedt niet alleen service, maar ook een zit instructie. Daarmee zorgt Health2Work er voor dat de stoel blijft functioneren.

Jan Zijlstra (Eigenaar ICT-bedrijf)

Goede service

‘Ik ben goed geholpen door Health2Work. Zij hebben mij een stoel geadviseerd, waardoor ik nu zonder rugpijn en andere problemen weer lekker aan het werk kan. Ik ben erg tevreden over de service van Health2Work. Zij bieden niet alleen service, maar ook een zitinstructie. Zij zorgen ervoor dat de stoel blijft functioneren.’

Advies op maat

Werk jij ook vanuit huis en loop je tegen iets aan? Neem contact met ons op en stel je vraag. Ben je benieuwd of jouw thuiswerkplek wel ideaal is? Merk je beginnende fysieke klachten? Loop er niet te lang mee rond en bel ons.

Ja, ik wil ook advies!