Projectinrichting
Kantoor

ZiuZ Gorredijk

ZiuZ is een innovatief bedrijf dat vooroploopt in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele intelligentie. Met hun producten willen zij een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Daarom creëren zij praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen voor politie- en veiligheidsdiensten en de farmaceutische wereld.

Het hoofdkantoor in Gorredijk is de afgelopen jaren volledig gerestyled, passend in de huisstijl. Hierbij hebben de accent en logo kleuren geel en zwart een prominente rol gekregen, wat onder andere tot uiting komt in het Bolon tapijt op de vloer. Passend bij de frisse en moderne uitstraling van dit snelgroeiende bedrijf.

Vanwege de snelle groei van het bedrijf, zijn de vergaderplekken opgeofferd voor bureaus, waardoor er te weinig overlegruimte overbleef.

Daarom heeft Ziuz gevraagd om een akoestisch zitje te leveren op 1 van de gangen. Het zitje bestaat uit twee akoestische banken in de huisstijl kleuren en een tafel. Het zitje biedt informeel overleg voor 4 personen.