Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Vacature Accountmanager

Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers bij bedrijven? Door de juiste hulpmiddelen op het juiste moment in te zetten help je het verzuim te reduceren en help je medewerkers gezond te werken!

Op dit moment is duurzame inzetbaarheid actueler dan ooit. Door personeelstekorten neemt de werkdruk toe. Er is veel fysiek belastend werk. In de zorg (en eigenlijk overal) is iedere medewerker nodig, pensioenleeftijden gaan omhoog en toch worden hulpmiddelen en innovaties onvoldoende gebruikt.

Health2Work
Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland en België. Wij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Wij voorzien klanten van de juiste materialen en de juiste sfeer in de werkomgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er gezond en efficiënt gewerkt kan worden, zodat men volop energie heeft om in de werkomgeving optimaal te presteren. De focus ligt op de kantoor- en zorgomgeving, het onderwijs en industrie. Passie, energie en innovatie staan hierbij centraal.

Wie ben jij?
Als accountmanager steek je in op een preventieve aanpak met bijvoorbeeld meer bewegen op het werk, het leveren van gezond kantoormeubilair, maar ook de juiste hulpmiddelen in onder andere de zorgomgeving. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij een curatieve aanpak. Vaak kan een hulmiddel het verschil maken tussen verzuim en participatie. Dit doe jij met een nuchtere kijk, gericht op praktische oplossingen en samen met sparringpartners zoals arbeidsdeskundigen, arbo-professionals, ergotherapeuten en (zorg)managers. Jij wordt de expert op het gebied van gezond werken. Het resultaat: meer wekplezier, productiviteit en efficiëntie op de werkvloer. Jij hebt een afwisselende en uitdagende baan waarmee je hieraan bij kan dragen.

Wat ga je doen?
Maandag is het moment dat we gezamenlijk als team de week starten, dit gebeurt digitaal. Dit is het moment waarop we bijpraten met elkaar, casussen bespreken en met elkaar sparren. Na de meeting ga jij aan de slag met jouw mailbox en stap je jouw auto in op weg naar klanten. Dankzij jouw ergonomische kennis en analytisch vermogen weet jij de klanten te voorzien van het juiste advies bij de verschillende vraagstukken die zij hebben. Het kan hierbij gaan om vragen omtrent de werkplek van één personeelslid, of van een hele afdeling en soms ook van een hele organisatie. Na elk klantbezoek zorg jij ervoor dat er een passend voorstel gedaan wordt aan de klant. Dit gebeurt vaak in samenwerking met jouw collega op het hoofdkantoor.

Jouw focus ligt op de business unit zorg en kantoor. Jij weet bestaande relaties verder uit te bouwen en vanuit deze positie groei te realiseren. 

Wat breng jij mee?

 • Enthousiasme, energie en motivatie om van deze job een succes te maken;
 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Bekend met de regio; West – Nederland;
 • Analytisch vermogen; hierdoor ben jij instaat om de vraagstukken van de klant in kaart te brengen;
 • Commercieel inzicht; jij ziet kansen liggen en gebruikt deze om de vraagstukken van klanten op te lossen;
 • Resultaatgericht; jij snapt waarom een ergonomische omgeving van essentieel belang is voor jouw klant en welke doelen hij/zij hierdoor behaalt.

Wat krijg je ervoor terug?

 • De kans om het verschil te maken; jij helpt mensen productiever en gezonder te zijn;
 • Een zelfstandige functie met veel vrijheid;
 • Een stimulerende, groeiende organisatie met informele werksfeer en de cultuurwaarden: positiviteit, vertrouwen en communicatie;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • Interne en externe trainingen;
 • Marktconform salaris met goede aanvullende voorwaarden, een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • En...uiteraard een ergonomische thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien.

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf deze functie uitvoeren? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Reageer door jouw motivatie en CV naar HR@Health2work.nl te mailen

Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.