Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Vacature Accountmanager West-Nederland

Draag bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers door de juiste hulpmiddelen op het juiste moment in te zetten!

Over Health2Work
Health2Work is een vooraanstaande speler op het gebied van ergonomie in Nederland en België. Wij adviseren en creëren gezonde, efficiënte werkomgevingen door klanten te voorzien van geschikte materialen en een optimale werksfeer. Ons doel is gezond en efficiënt werken, wat bijdraagt aan maximale prestaties in kantoren, zorginstellingen, onderwijs en industrie. Passie, energie en innovatie vormen de kern van ons werk.

Over de rol
Als accountmanager ergonomie ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in de regio West-Nederland. Health2Work concentreert zich op concepten zoals dynamisch werken en het verminderen van fysieke belasting. Je bent in staat deze concepten te vertalen naar concrete oplossingen voor onze klanten. Het opbouwen van langdurige en duurzame relaties geeft jou energie. Je dag bij Health2Work zal nooit hetzelfde zijn: van het bevorderen van beweging op de werkvloer tot het leveren van gezond kantoormeubilair en de juiste hulpmiddelen in de zorg.

Daarnaast speel je een cruciale rol in curatieve benaderingen. Vaak maakt een hulpmiddel het verschil tussen verzuim en gezond werken. Met een praktische en nuchtere kijk werk je samen met arbeidsdeskundigen, arbo-professionals, ergotherapeuten en (zorg)managers. Jij wordt de expert op het gebied van gezond werken, wat resulteert in meer werkplezier, productiviteit en efficiëntie op de werkvloer.

Jouw werkweek
De week begint digitaal met een teammeeting op maandag, waarbij we casussen bespreken en met elkaar sparren. Na de meeting ga je aan de slag met jouw mailbox en bezoek je klanten. Dankzij jouw ergonomische kennis en analytisch vermogen voorzie je klanten van passend advies voor verschillende vraagstukken, variërend van individuele werkplekken tot hele afdelingen of organisaties.
Jouw focus ligt op de business unit zorg en kantoren. Je breidt bestaande relaties uit en realiseert groei. Samen met ons gedreven verkoopteam werk je aan het verwezenlijken van onze ambitie. We benutten elkaars expertise en leren van elkaar.

Wat wij zoeken

 • Enthousiasme, energie en motivatie om deze rol succesvol te vervullen.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Bekendheid met de regio West-Nederland.
 • Analytisch vermogen om klantvraagstukken te begrijpen en aan te pakken.
 • Affiniteit met gezondheid en de gezondheidszorg.
 • Commercieel inzicht om kansen te zien en klantvraagstukken op te lossen.
 • Resultaatgerichtheid, begrijpen waarom een ergonomische omgeving essentieel is voor klanten en hun doelen.

Wat bieden wij

 • De kans om het verschil te maken door mensen productiever en gezonder te laten zijn.
 • Een zelfstandige functie met veel vrijheid.
 • Een groeiende organisatie met een informele werksfeer en cultuurwaarden zoals positiviteit, vertrouwen en communicatie.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel intern als extern via trainingen.
 • Marktconform salaris met goede aanvullende voorwaarden, inclusief auto, telefoon en laptop van de zaak.
 • Een ergonomische thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie je jezelf deze functie vervullen? Stuur ons dan jouw sollicitatie (cv en motivatie) naar HR@health2work.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.