Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Vacature: Bijrijder (flexibele bijbaan) Deurne

Ben jij op zoek naar leuke bijbaan als bijrijder ? Voor onze afdeling Service, Planning en Logistiek zijn wij op zoek naar studenten/scholieren die naast hun studie flexibel inzetbaar zijn.

Standplaats: Deurne
Uren per week: Flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

Als bijrijder zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Werk je graag samen en ben je per direct beschikbaar? Dan is de vacature bijrijder echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als een klant een mooi ergonomisch product bij ons heeft aangeschaft, begint jouw werk. Als bijrijder help je je collega met het laden en lossen van de producten en ga je op pad om deze producten te bezorgen. Hierbij staan service en kwaliteit centraal.

Jij bent:

  • Flexibel beschikbaar op maandag tot en met vrijdag
  • Enthousiast en accuraat
  • Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een rijbewijs B
  • Bij voorkeur woonachtig in Deurne of in de nabije omgeving

Wij bieden jou een zeer afwisselende baan in een stimulerende en groeiende organisatie met een informele werksfeer. Je komt te werken in een jong en ambitieus team.

Ben jij onze nieuwe logistiek medewerker, solliciteer dan direct!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anne Sjoerd Brander, teamleider Service, Logistiek & Planning via telefoonnummer: 088 240 00 62

Over Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.