Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Vacature HRM-stage

Ben jij enthousiast, leergierig en wil je graag alles leren over HRM. Dan is deze stage zeker wat voor jou! Lees snel verder.

Afwisselende stage HRM!

Waar
Voor Health2Work zijn wij opzoek naar een stagiair(e) HRM. Het streven vanuit ons is, om jou een zo volledig mogelijk beeld te geven van HR (binnen Health2Work).

Wie
Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work werken klantgerichte bevlogen medewerkers, die innovatief en snel handelen. Het succes van onze organisatie is te danken aan gemotiveerd en betrokken personeel.

Jij!

Jij gaat meelopen met onze HR-adviseur. Samen zullen jullie één team vormen voor de 20-weken dat jij stage komt lopen. Gedurende 20 weken, zal de focus voornamelijk op HR-werkprocessen komen te liggen met als doel; het optimaliseren van de bestaande HR-werkprocessen.
Samen met de HR-adviseur bepaal jij welke onderdelen (w&s, duurzaam inzetbaarheid, administratie etc.) van HR-werkprocessen jullie gaan oppakken.
Naast het optimaliseren van HR-werkprocessen zal je ook uitgedaagd worden om mee te draaien in het proces, je zult je eigen takenpakket krijgen ter ondersteuning van de HR-adviseur.

Ja?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze tekst en kan je niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct door jouw motivatie en cv te mailen naar: HR@health2work.nl t.a.v. Ivana Rackovic.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.