Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

ICT Flexer


Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Bij Health2Work krijg jij de kans jouw ICT-werkzaamheden zelf vorm te geven. Aangezien de afdeling nieuw is, liggen er heel veel kansen. Dit zowel op operationeel als strategisch niveau. De thema’s die op korte termijn op de ICT-agenda staan zijn: automatisering en kwaliteit. Het gaat zowel over het automatiseren van lopende als toekomstige projecten. Ook ga je bezig met kwaliteit, zoals procesoptimalisatie en KPI-beheer.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met lopende projecten en verschillende werkzaamheden, zoals procesoptimalisatie en workflows. Onder anders zal jij ook bezig gaan met het beheren van de werkplekken. Jij zal hierin een zelfstandige rol krijgen. Daarnaast ben je als een spin in het web bij Health2Work en zal je jouw collega’s helpen met de dagelijkse ICT vragen. Jij krijgt dus ook veel mee van de organisatie. Wij bieden jou een toffe werkplek waarbij we jou graag de kans geven om je te ontwikkelen. Je krijgt een werkplek in Surhuisterveen op kantoor. Daarnaast zul je ook werkzaamheden voor OPNIEUW! uitvoeren.

Wat zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand met een ICT-achtergrond. Verder ben je minstens 16 uur beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken. Ben jij een proactieve, gemotiveerde en praktisch ingestelde handige Harry die onze IT-en kwaliteitsmanager kan ondersteunen en verbeteringen aan kan brengen bij Health2Work? Dan zijn wij opzoek naar jou! 


Soort dienstverband: Parttime, Contract bepaalde tijd, Tijdelijk

Contractduur: 3 maanden

Parttime uren: 24 per week

Rooster:

  • Flexibele werkuren
  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Fietsplan
  • Flexibele werkuren
  • Reiskostenvergoeding
  • Werk vanuit huis

Werklocatie: hybride werken in Surhuisterveen

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct!

Spreekt deze werkplek jou aan? Dan zien we graag je pakkende motivatiebrief tegemoet! Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar HR@health2work.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Thomas Hoekstra, de IT- en kwaliteitsmanager, via telefoonnummer: 06-11662088

Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.