Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Vacature ICT medewerker

ICT medewerker

Health2Work is per direct opzoek naar een nieuwe collega ter uitbreiding en ondersteuning van de IT & Quality afdeling.

Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag met lopende projecten zoals procesoptimalisatie en workflows. Daarnaast zal jij zelfstandig bezig gaan met het beheren van de werkplekken. Wanneer onze collega’s ICT-vragen hebben, zullen deze bij jou uitkomen zodat jij de collega kan helpen.

Bij ons krijg jij de kans jouw ICT-werkzaamheden zelf vorm te geven. Aangezien de afdeling nieuw is, liggen er kansen en uitdagingen. Dit zowel op operationeel als tactisch niveau. De thema’s die op korte termijn op de ICT-agenda staan zijn: automatisering en kwaliteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een toffe werkplek waarbij we jou graag de kans geven om je te ontwikkelen. Je krijgt een werkplek in Surhuisterveen op kantoor. Daarnaast zal je ook werkzaamheden voor OPNIEUW! uitvoeren.

Ben jij een proactieve, gemotiveerde en praktisch ingestelde handige Harry die onze IT-en kwaliteitsmanager kan ondersteunen en verbeteringen aan kan brengen bij Health2Work? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Solliciteer!
Spreekt de vacature jou aan? Dan mag je dit kenbaar maken door te mailen naar HR@health2work.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Thomas Hoekstra, de IT- en kwaliteitsmanager, via telefoonnummer: 06-11662088

Wat breng jij mee?

  • Kennis over het ICT-vak
  • Positiviteit en motivatie
  • Minimaal 16 uur inzetbaar

Wat krijg je ervoor terug?

  • Gezellige collega’s
  • Zelfstandige functie
  • Ergonomische werkplek
  • Laptop van de zaak
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
Great Place To Work

Health2Work is een Great Place To Work. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, geweldige resultaten opleveren. Daarom stimuleren wij jou om het maximale uit je zelf te halen, ongeacht wie je bent of wat je doet.