Doe nu de thuiswerkplek check!

Er zijn steeds meer mensen die thuiswerken. Wij zien steeds vaker mensen die een aantal dagen per week vanuit huis aan het werk zijn of zelfs volledig thuiswerken. Werk jij thuis en vraag je je af of jouw werkplek wel ergonomisch is ingericht? Maak nu gebruik van onze thuiswerkplek check!

Hoe richt ik mijn thuiswerkplek in?

Thuiswerken betekent passen en meten, want niet iedereen heeft een eigen kantoor in huis. Een verkeerd ingestelde werkplek kan leiden tot onder andere rug-, nek- en armklachten. Zeker weten of je thuiswerkplek goed is ingericht? Vraag onze thuiswerkplek check aan!


Tips & Advies: gezond thuiswerken

Samen met jou kijken we hoe je zo gezond mogelijk kunt thuiswerken. Je ontvangt tips en advies over hoe je jouw werkplek kunt verbeteren!


Werkwijze

Met behulp van videobellen of telefonisch contact voorzien we jou van tips en advies. Zo kun jij gezond je thuiswerkplek inrichten!

We brengen je huidige situatie in kaart: werk je bijvoorbeeld met een computer of laptop? Heb je een instelbare bureaustoel of zit je op een gewone stoel? Werk je aan een bureau of keukentafel? Op basis van jouw situatie geven we je tips en advies om gezond vanuit huis te kunnen werken.

Arboproof

Voldoet jouw thuiswerkplek aan de arbo eisen? In de Arbowet is o.a. een richtlijn opgenomen waarin staat dat bij meer dan 120 minuten werken met een computer het beeldscherm en toetsenbord onafhankelijk van elkaar moeten kunnen worden ingesteld. Dat is met een laptop al niet mogelijk. We geven je advies om jouw werkplek arboproof te maken!

Voorkom klachten en vraag nu de thuiswerkplek check aan

Stuur een foto van jouw werkplek via onderstaand formulier en een ergonomisch adviseur helpt jouw graag bij het verbeteren van jouw thuiswerkplek.

Max 10 MB
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.