Health2Work Back2Office Scan

Doe nu de gratis scan!

De ‘anderhalve meter-samenleving’ is het nieuwe normaal. Hoelang dit zal duren, weet niemand. Maar dat dit de komende jaren gevolgen heeft voor de werkomgeving is zeker. Hoe richt je deze nieuwe werkomgeving in? Ruimtes moeten anders worden ingericht. Denk hierbij aan meer focus op hygiëne en het creëren van een veilige werkomgeving. Met behulp van de gratis Health2Work Back2Office Scan maken we jouw kantoor toekomstbestendig.  


Gratis analyse van jouw werkomgeving

Tijdens de Back2Office Scan wordt er een analyse gemaakt van jouw huidige werkomgeving en brengen we risicofactoren in kaart. Met behulp van de nauwkeurige scan ontvang je advies over hoe jouw werkomgeving aangepast kan worden.


Onze werkwijze

  1. Onze ergonomische adviseur maakt een inventarisatie van de situatie. De scan vindt plaats op locatie
  2. We meten afstanden van bezoeker tot balie en van medewerker tot medewerker op alle werkplekken
  3. Risicofactoren voor kruisinfectie worden gelokaliseerd; denk bijvoorbeeld aan deurklinken en koffieapparaten
  4. Op basis van de inventarisatie, huidige RIVM maatregelen en analyse ontvang je een advies

Ons doel: jij en jouw collega’s helpen om op een gezonde en veilige manier te werken op kantoor. Tijdens scan waarborgen wij de RIVM maatregelen nauwlettend. Denk hierbij aan 1,5 meter afstand en geen handen schudden.


Oplossingen op maat

Met diverse oplossingen stimuleren we gezond gedrag op kantoor. Denk hierbij aan zuilen met handdesinfectiemiddel, stippen in de lift met geadviseerde staplek, wachtstrepen en meer. Wij bieden producten aan in de volgende categorieën:

Plexiglas | Stickers & drukwerkAkoestische scheidingswanden | Hygiëne en infectiepreventie

Voorkom risico's en doe nu de gratis scan!

Vraag de scan nu aan via onderstaand formulier. Samen met jou zorgen we voor een veilige werkplek!

Het Nieuwe Normale Werken

Ben jij ook benieuwd hoe het nieuwe normale kantoor eruit komt te zien? Lees dan nu het gratis kennisdocument Het Nieuwe Normale Werken, boordevol gratis tips en productcatalogus.