Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Het huren en leasen van een ergonomische werkplek

Het huren en leasen van een ergonomische werkplek

Voor het aanschaffen van een nieuwe ergonomische werkplek is niet altijd het budget beschikbaar. Met Health2Work as-a-service betaal je alleen voor het gebruik. Wij denken graag mee en faciliteren twee mogelijkheden voor flexibele financiering, namelijk: verhuur en lease. Zo kan iedereen altijd in elke werkomgeving ergonomisch aan het werk. Lees verder en ontdek alles over flexibel financieren met Health2Work.

Waarom Health2Work as-a-service?

Met Health2Work as-a-service hoef je je geen zorgen te maken over de groei van je organisatie, veranderende bedrijfsactiviteiten of de start van grotere projecten. Deze veranderingen kunnen namelijk invloed hebben op de bezettingsgraad van elke afdeling. Wanneer je gebruik maakt van ons as-a-service-aanbod kan je maandelijks werkplekken toevoegen, maar ook eenvoudig afschalen. Hierdoor kun je al je medewerkers voorzien van ergonomische en efficiënte werkplekken, zonder dat er hulpmiddelen ongebruikt blijven liggen.

Daarnaast gaat Health2Work verder dan alleen het verstrekken van ergonomische werkplekken. Ook curatieve ergonomie is meegenomen in Health2Work as-a-service. Dit betekent dat we niet alleen reageren op lichamelijke klachten van medewerkers, maar proactief maatregelen nemen om ergere klachten te voorkomen en hun welzijn te bevorderen.

Wat Health2Work as-a-service uniek maakt, zijn de voordelen die we bieden. Allereerst hoef je geen investering te doen voor de aanschaf van ergonomische producten. Bovendien is onze service flexibel in het op- en afschalen. Health2Work as-a-service wordt volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Ons team van ergonomisch adviseurs denkt graag met je mee. Of het nu gaat om het instellen van werkplekken voor nieuwe medewerkers of het bieden van advies.

Met Health2Work as-a-service ben je niet alleen voorbereid op de veranderingen binnen je organisatie, maar ben je ook verzekerd van een gezonde en productieve werkomgeving voor al je medewerkers.

Huren van ergonomische hulpmiddelen

Wanneer je kiest voor huur betaal je een vast bedrag per maand. Hoe langer je het gebruikt, hoe lager het maandbedrag. Wij factureren maandelijks het huurbedrag zonder extra kosten. Zo sta je nooit voor verrassingen. Deze manier van financiering zorgt voor flexibiliteit. Het huren van ergonomische werkplekken is dan ook dé meest gekozen financieringsmethode. Heb je minder werkplekken nodig of juist meer? Geef het aan ons door en we schalen eenvoudig op of af. Daarnaast zit je niet vast aan een minimale looptijd.

De voordelen van verhuur

  • Hoe langer de huurperiode, hoe lager het maandbedrag
  • Geen grote investering
  • Uitermate geschikt voor tijdelijke curatieve ergonomie
  • Per maand opzegbaar

Leasen van ergonomische hulpmiddelen

Kies je voor het leasen van ergonomische werkplekken, dan betaal je gespreid over een vaste looptijd van 48 of 60 maanden. Gedurende de gehele looptijd blijft het maandbedrag gelijk. Jij weet daardoor precies waar je aan toe bent.

De voordelen van lease

  • Een vast tarief voor een vaste looptijd
  • Geen grote investering
  • Na afloop van de leaseperiode kan je de werkplekken eenvoudig inleveren of voor een gereduceerd tarief overnemen

Duurzaam alternatief

In Europa belandt 90% van het gebruikte meubilair op de afvalberg*. Zonde als je je beseft dat er tijdens de productie van nieuw meubilair onnodig nieuwe grondstoffen worden aangesproken. Door meubilair na de gebruiksperiode een nieuwe bestemming te geven, zorgen we er samen voor dat we minder grondstoffen hoeven te gebruiken. Wist je dat we met hergebruik van meubilair tot wel 40 % CO2 kunnen besparen?

* Erasmus+ Circular economy in the furniture industry: overview of current challenges and competences needs (2017)

Ervaringen van onze klanten

Ik ben erg blij dat deze constructie er is. Hiermee maak je het toch mogelijk dat medewerkers ergonomisch kunnen werken zonder te hoeven investeren. Bovendien voorkom je onnodig ziekteverzuim als gevolg van een ongezonde werkplek.

Jenny Rinsampessy - Visio

Wij huren van Health2Work alle thuiswerkoplossingen en die worden thuis op maat geleverd en ingesteld. We zijn zeker tevreden met het huren van de thuiswerkplekken, het geeft een heleboel flexibiliteit voor ons.

Mariska Brinkman – Brunel

Meer informatie?

Voor meer informatie over Health2Work as-a-service en hoe het jouw bedrijf kan helpen? Lees ons Kennisdocument Health2Work as-a-service. Bezoek ook de Health2Work huur en lease pagina voor meer informatie over de beschikbare financieringsopties.

Annet Zwinkels
Annet Zwinkels

Annet Zwinkels is Ergonomisch adviseur bij Health2Work. Mensen een gezonde werkplek bieden is haar passie. “Daarom ben ik heel trots om voor Health2Work te werken. Mijn functie als ergonomisch adviseur past me erg goed. Samen met mijn collega’s wil ik het beste voor mijn medemens.”

Ga naar alle blog berichten van Annet