Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Terugblik op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018

01 februari 2018
Laatste wijzigingsdatum: maandag 08 aug. 2022
Terugblik op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari was de Jaarbeurs in Utrecht het decor van alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Onze stand stond in het teken van ontmoeten, beweging, innovaties en kennisoverdracht. De akoestische producten zoals de industriële lamp en het akoestische huisje waren echte blikvangers.

Enthousiaste reacties

Onze stand is druk bezocht en we kregen veel leuke reacties van de bezoekers.
Veel gehoorde reacties: "Een prachtige stand, dit is écht Health2Work".
"Mooie akoestische producten, die lamp is gaaf!" "Wat een lekkere broodjes".

Elke dag stond een enthousiast team klaar om alle mensen te ontvangen en iedereen te voorzien van de nieuwste informatie.

Innovaties

Industriële akoestische lamp

Heb je onze stand bezocht, dan is de akoestische lamp je vast niet ontgaan. Een blikvanger voor elk interieur met een positief effect op de akoestiek in de omgeving. De lamp is verkrijgbaar in twee verschillende diameters; 60cm en 120cm. Een kleinere variant is in ontwikkeling. De lamp hang je aan het plafond met een staalkabel. De lamp wordt geleverd inclusief strijkijzersnoer en een dimbare ledlamp.


Akoestisch huisje

Op onze stand kon je kennis maken met het akoestische huisje. Hier toegepast als werkplek met bureau. Maar je kunt het huisje ook gebruiken als vergaderplek met sofa’s of als loungeplek met bank. De panelen zijn 100% gerecycled en gemaakt van petvezels. Omdat de vezels horizontaal en verticaal verweven zijn met elkaar, is er geen toevoeging van lijm nodig om de sterkte in het paneel te krijgen. Hierdoor zijn de panelen ook zeer slagvast, maar ook beprikbaar. De afmetingen zijn: breed 224cm, diep 120cm en hoog 240cm. Dikte van de wanden is 5,6cm. Het huis is verrijdbaar door zwenkwielen met dubbele rem. Het huisje is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat deze altijd past bij jouw werkomgeving.

Plafondeiland / plafondtegels

De systeemplafondtegel met lamellen is een akoestische plafondtegel bestemd voor plaatsing in een systeemplafond. De plafondtegels kunnen eenvoudig in een inleg- of doorzakplafond gelegd worden. De lamellen verhogen het geluidsabsorberend oppervlak waardoor een uitstekende akoestiek wordt verkregen.


In beweging

Onderzoek wijst uit dat sedentair gedrag slecht is voor je gezondheid. Met sedentair gedrag worden zittende activiteiten bedoeld waarbij je weinig energie verbruikt, zoals beeldschermwerk.
We willen jou in beweging krijgen op je werkplek en hebben onze dynamische producten ook laten zien op onze stand. De gezondheidsraad raadt ons aan langdurig zitten te voorkomen en per week 150 minuten matig intensief te bewegen zoals wandelen of fietsen. Red jij dit op?

Gezien op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Ik kom graag in contact met Health2Work
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris