01 februari 2018

Na weken van voorbereiding was het dan zover: de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer! De dagen zijn voorbij gevlogen en we kijken er met plezier op terug.

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari was de Jaarbeurs in Utrecht het decor van alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Onze stand stond in het teken van ontmoeten, beweging, innovaties en kennisoverdracht. De akoestische producten zoals de industriële lamp en het akoestische huisje waren echte blikvangers.

Enthousiaste reacties

Onze stand is druk bezocht en we kregen veel leuke reacties van de bezoekers.
Veel gehoorde reacties: "Een prachtige stand, dit is écht Health2Work".
"Mooie akoestische producten, die lamp is gaaf!" "Wat een lekkere broodjes".

Industriële akoestische lampAkoestisch huisjeKoffie met oranjekoek

Elke dag stond een enthousiast team klaar om alle mensen te ontvangen en iedereen te voorzien van de nieuwste informatie. 

Teamfoto dag 1Teamfoto dag 2Teamfoto dag 3

Innovaties

Industriële akoestische lamp

Heb je onze stand bezocht, dan is de akoestische lamp je vast niet ontgaan. Een blikvanger voor elk interieur met een possitief effect op de akoestiek in de omgeving. De lamp is verkrijgbaar in twee verschillende diameters; 60cm en 120cm. Een kleinere variant is in ontwikkeling. De lamp hang je aan het plafond met een staalkabel. De lamp wordt geleverd inclusief strijkijzersnoer en een dimbare ledlamp.

Akoestisch huisje

Op onze stand kon je kennis maken met het akoestische huisje. Hier toegepast als werkplek met bureau. Maar je kunt het huisje ook gebruiken als vergaderplek met sofa’s of als loungeplek met bank. De panelen zijn 100% gerecycled en  gemaakt van petvezels. Omdat de vezels horizontaal en verticaal verweven zijn met elkaar, is er geen toevoeging van lijm nodig om de sterkte in het paneel te krijgen. Hierdoor zijn de panelen ook zeer slagvast, maar ook beprikbaar. De afmetngen zijn: breed 224cm, diep 120cm en hoog 240cm. Dikte van de wanden is 5,6cm. Het huis is verrijdbaar door zwenkwielen met dubbele rem. Het huisje is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat deze altijd past bij jouw werkomgeving.

Akoestische plafondpanelenPlafondeiland / plafondtegels

De systeemplafondtegel met lamellen is een akoestische plafondtegel bestemd voor plaatsing in een systeemplafond. De plafondtegels kunnen eenvoudig in een inleg- of doorzakplafond gelegd worden. De lamellen verhogen het geluidabsorberend oppervlak waardoor een uitstekende akoestiek wordt verkregen.

In beweging

Onderzoek wijst uit dat sedentair gedrag slecht is voor je gezondheid. Met sedentair gedrag worden zittende activiteiten bedoeld waarbij je weinig energie verbruikt, zoals beeldschermwerk.
We willen jou in beweging krijgen op je werkplek en hebben onze dynamische producten ook laten zien op onze stand. De gezondheidsraad raadt ons aan langdurig zitten te voorkomen en per week 150 minuten matig intensief te bewegen zoals wandelen of fietsen. Red jij dit op? Lees meer!

> Ik kom graag in contact met Health2Work
Gezien op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Door Floris Lindeman

'Positief en oplossingsgericht.'

Sfeerimpressie - vrijdag 26 januari 2018

Sfeerimpressie vakbeurs facilitair en gebouwbeheer

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren