Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

22ste editie vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 groot succes

22ste editie vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 groot succes

Duizenden bezoekers trokken op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 januari naar de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs van Utrecht. Voor de veertiende keer op rij richtten we een mooie stand in. Drie dagen vol ontmoetingen, inspiratie, gesprekken en lezingen met als hoofdthema 'Focus'. Wij hebben genoten en delen graag alle hoogtepunten!

Video impressie van de beursdagen

Utrecht, het podium van de Vakbeurs. Wij hadden er zin in. De schoenen gepoetst, de jasjes gestreken en de stand geveegd. Onze videograaf Roelof heeft zijn best gedaan om de mooiste beelden te schieten. In onderstaande video geven we je een mooie samenvatting van drie geweldige dagen. Was je zelf niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Met deze impressie is het net of je er toch een beetje bij was.

Emma

Onze eregast was Emma. Een wassen beeld uit het Verenigd Koninkrijk. Ze is het resultaat van een onderzoek naar de gevolgen van langdurig kantoorwerk en representeert de kantoormedewerker van de toekomst. Voor veel beursbezoekers was het even schrikken, want erg charmant ziet Emma er niet uit. Maar daardoor is de boodschap des te duidelijker: langdurig zittend werk heeft fysieke gevolgen en levert gezondheidsproblemen op. Emma heeft ze allemaal: gebogen rug, ronde buik, spataderen, droge, vale huid en eczeem. Gelukkig wilden er tóch mensen met haar op de foto. Ze heeft genoten van de aandacht!

Noviteitenplein

Op het Noviteitenplein, een speciaal ingerichte plek op de beursvloer, worden producten getoond die bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en -omgeving. Onze inzending voor dit jaar was de EnergyPod Powernap stoel. Deze stoel draagt bij aan een gezond en duurzame werkomgeving. De Energypod biedt de ideale voorwaarden om je goed af te kunnen sluiten van je omgeving en even te slapen. Een powernap van 20 minuten heeft een positief effect op je gezondheid en productiviteit. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens een nachtdienst. Zo behoud je genoeg energie en focus om kwaliteit in je werk te kunnen blijven leveren.

Lezingen

Linda heeft iedere beursdag tientallen mensen geïnspireerd met haar lezingen over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld over gezond staand werken. De reacties waren lovend! "Vandaag heb ik genoten van uw presentatie."

Focus

Het thema van de beurs dit jaar was: Focus. We presenteerden een aantal nieuwe producten zoals de HAG Creed 6003 en RH Logic 200 bureaustoel. Ook hadden we de meest compacte loopband ter wereld meegenomen, de ErgodeskWalk Mini. Hiernaast lieten we op onze stand meerdere manieren zien hoe je gefocust aan het werk kunt zijn en blijven.

Altwork Station

Hoe je ook wilt of kunt werken, het Altwork Station heeft oneindig veel mogelijkheden. Deze werkplek maakt het mogelijk om zittend, staand en zelfs liggend computerwerk te doen. Veel Vakbeursbezoekers hebben erin gezeten en gelegen en ervaren hoe het is als je werkplek zich aanpast aan jouw werkhouding in plaats van andersom. Zie jij jezelf al werken aan dit station?

De 4-Senses akoestische stoel

Heerlijk tot rust komen, je afsluiten van alle prikkels om je heen en je even weer helemaal opladen: dat is de Ergoline 4-Senses akoestische stoel. Wanneer je achterover leunt in deze stoel zorgt de coconvorm voor de juiste akoestiek. Geluiden van buitenaf worden gefilterd en gedempt. Door de opties voor licht, geluid en het aansluiten van een tablet, creëer je de ideale setting voor een ontspannen sfeer. Hiermee verminder je stress en onrust. Dit resulteert in meer focus en creativiteit. Iedereen wilde aan het eind van de beursdag wel even plaatsnemen in deze stoel. Na een drukke (werk)dag is een momentje rust zeker geen overbodige luxe!

Ons gemist?

Kon je onverhoopt niet komen en heb je ons gemist? Geen probleem, volgend jaar staan we er natuurlijk gewoon weer. Kun je zolang niet wachten? Neem dan contact met ons op. Stel ons een vraag of probeer één van onze producten uit!

Ik kom graag in contact met Health2Work
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris