Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Alweer de vierde editie van Dé Ergonomiegids!

Alweer de vierde editie van Dé Ergonomiegids!

Met trots presenteren wij de nieuwste editie van Dé Ergonomiegids. Deze gids is de meest complete ergonomiegids van Nederland en België met 200 pagina’s boordevol inhoudelijke en productinformatie over ergonomisch werken. Dé Ergonomiegids is een onmisbaar naslagwerk voor onder andere arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, ergonomen, inkopers, HRM-medewerkers, ICT-ers, ARBO-medewerkers, preventieadviseurs en facilitair managers.

Wil jij weten….

+ of je organisatie en medewerkers klaar zijn om dynamisch te gaan werken?

+ of je medewerkers productiever worden door te werken aan een zit-sta bureau?

+ hoe je een organisatie van RSI naar ROI krijgt?

+ hoe je fysieke belasting van zorgmedewerkers structureel kunt verminderen?

Naast antwoorden op bovenstaande vragen, vind je een totaaloverzicht van ergonomische oplossingen voor de kantoor-, zorg-, industriële werkomgeving.

Olie van het bedrijf

Onze diensten, software en productoplossingen worden ingezet om slimmer en efficiënter te werken en verminderen tevens fysieke klachten van medewerkers. Naast een gezonde werkhouding besteden wij dus veel aandacht aan het productiever maken van organisaties. Het optimaliseren van het proces is hierbij het doel. Dat wil zeggen dat wij verder kijken dan uitsluitend de werkplek. Wij werken aan gezonde en efficiënte werkplekken voor iedere medewerker.

De medewerkers zijn immers de olie van het bedrijf, een kostbaar bezit!

Bestel gratis Dé Ergonomiegids
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Wat is ergonomie?
Wat is ergonomie?

Ergonomie houdt zich hoofdzakelijk bezig met de interactie tussen de mens en (elementen uit) zijn omgeving. Het streven is die interactie tussen mens en machine te optimali...

Meedenken en adviseren
Meedenken en adviseren

CZ is een zorgverzekeraar en wil de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén. ...

Dé Ergonomiekoffer
Dé Ergonomiekoffer

Bent u verantwoordelijk voor een gezonde werkomgeving? Dan is Dé Ergonomiekoffer een ideaal middel! Deze koffer zit vol met ergonomische oplossingen. Met de producten uit d...