07 februari 2017

Met trots presenteren wij de nieuwste editie van Dé Ergonomiegids. Deze gids is de meest complete ergonomiegids van Nederland en België met 200 pagina’s boordevol inhoudelijke en productinformatie over ergonomisch werken.

Dé Ergonomiegids is een onmisbaar naslagwerk voor onder andere arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, ergonomen, inkopers, HRM-medewerkers, ICT-ers, ARBO-medewerkers, preventieadviseurs en facilitair managers.

Wil jij weten….

+ of je organisatie en medewerkers klaar zijn om dynamisch te gaan werken?

+ of je medewerkers productiever worden door te werken aan een zit-sta bureau?

+ hoe je een organisatie van RSI naar ROI krijgt?

+ hoe je fysieke belasting van zorgmedewerkers structureel kunt verminderen?

Naast antwoorden op bovenstaande vragen, vind je een totaaloverzicht van ergonomische oplossingen voor de kantoor-, zorg-, industriële werkomgeving.

Olie van het bedrijf

Onze diensten, software en productoplossingen worden ingezet om slimmer en efficiënter te werken en verminderen tevens fysieke klachten van medewerkers. Naast een gezonde werkhouding besteden wij dus veel aandacht aan het productiever maken van organisaties. Het optimaliseren van het proces is hierbij het doel. Dat wil zeggen dat wij verder kijken dan uitsluitend de werkplek. Wij werken aan gezonde en efficiënte werkplekken voor iedere medewerker.

De medewerkers zijn immers de olie van het bedrijf, een kostbaar bezit!

Bestel gratis Dé Ergonomiegids!

Door Floris Lindeman

'Positief en oplossingsgericht.'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren