Ergonomie voor ICT'ers

Ontdek hoe ergonomische oplossingen ICT'ers helpen om gezonder en efficiënter te werken

Werkdruk is één van de belangrijkste reden voor verzuim. 8,8% van de ICT’ers valt uit door werkdruk dit is 2,1% boven het gemiddelde. ICT’ers brengen veel tijd door achter hun laptop. Speciaal voor ICT’ers, die veel achter hun laptop werken, biedt Health2work de oplossing voor een gezonde en productieve werkomgeving.


Optimaliseer je werkplek met ergonomie volgens de Arbowet

Volgens de Arbowetgeving is het aan te raden om bij mee dan twee uur beeldschermwerk het beeldscherm en toetsenbord afzonderlijke in te stellen. Plaats het toetsenbord en de muis op een comfortabele plek, meestal dicht bij de rand van het tafelblad. De helpt spierspanning en belasting te verminderen en bevordert een natuurlijke, ontspannen houding.


Waarom ergonomie

  • Verminder lichamelijk klachten: langdurig zitten verhoogt de kans op rug- en nekklachten, een probleem dat vaak wordt verergerd door en onjuist ingestelde werkplek.
  • Boost je productiviteit: goede ergonomie en comfortabele werkplek vermindert ongemak. Wat bijdraagt aan een goede productiviteit.
  • Toont waardering: door te investeren in een gezonde werkomgeving, laat je zien dat je om je werknemers geeft.

Overtuigd?

Zet de stap neer een ergonomische werkplek en vul het contactformulier vrijblijvend in voor meer informatie over hoe jij jouw werkplek goed ergonomisch inricht. Wij nemen binnen een dag contact met je op voor een gepersonaliseerde oplossing die je werkomgeving zal transformeren.