Ergonomie voor marketeers

Ontdek hoe ergonomische oplossingen marketeers helpen om gezonder en efficiënter te werken

Ontdek hoe ergonomische oplossingen marketeers helpen om gezonder en efficiënter te werken

Wist je dat meer dan twee uur per dag achter een kan leiden tot lichamelijke klachten en verminderde productiviteit. Als marketeer breng je veel uur door achter de je laptop. Daarnaast werk je vaak ook nog eens plaats onafhankelijk. Speciaal voor marketeers, die vaak plaats onafhankelijk werken, biedt Health2Work de oplossing voor een gezonde en productieve werkomgeving.


Optimaliseer je werkplek met ergonomie volgens de Arbowet

Volgens de Arbowetgeving is het aan te raden om bij meer dan twee uur beeldschermwerk het beeldscherm en toetsenbord afzonderlijk in te stellen. Plaats het toetsenbord en de muis op een comfortabele plek, meestal dicht bij de rand van het tafelblad. Dit helpt spierspanning en belasting te verminderen en bevordert een natuurlijke, ontspannen houding. 


Waarom ergonomie

  • Verminder lichamelijke klachten: langdurig zitten verhoogt de kans op rug- en nekklachten, een probleem dat vaak wordt verergerd door een onjuist ingestelde werkplek
  • Boost je productiviteit: goede ergonomie en een comfortabele werkplek vermindert ongemak. Wat bijdraagt aan een goede productiviteit.
  • Toont waardering: door te investeren in een gezonde werkomgeving, laat je zien dat je om je werknemers geeft.


Ook voor onderweg

Als marketeer werk je vaak hybride. Dit zorgt ervoor dat je geen vaste werkplek hebt. Voor iedere werksituatie heeft Health2Work een geschikte oplossing. Onze ergonomische adviseurs helpen je graag aan de juiste inrichting van jouw (hybride) werkplek. 


Overtuigd?

Zet de stap naar een ergonomische werkplek en vul het contactformulier vrijblijvend in voor meer informatie over hoe jij jouw werkplek goed ergonomisch inricht. Wij nemen binnen een dag contact met je op voor een gepersonaliseerde oplossing die je werkomgeving zal transformeren.