Ergonomie2Meet

Op zoek naar een bijzondere locatie om te ontmoeten en te werken? Maak gratis gebruik van één van onze compleet ergonomisch ingerichte locaties! 

Reserveer nu!

Wat is Ergonomie2Meet?

Ergonomie2Meet is een concept van Health2Work met meerdere locaties in Nederland waar je gratis gebruik van kunt maken om te werken of vergaderen. Wil je een bijeenkomst of een workshop organiseren? Of wil je tijdelijk flexwerken? Maak gebruik van Ergonomie2Meet! Wij hebben dé ruimte voor jou!

Gratis?

Wij gaan uit van het principe ‘delen is vermenigvuldigen’ en willen met dit concept bewustwording creëren over wat ergonomie kan betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving. We gaan er daarbij vanuit dat je in een gezonde werkomgeving uiteindelijk meer energie hebt en met plezier naar je werk gaat!

Voor wie is Ergonomie2Meet?

Iedereen uit het netwerk van Health2Work kan gratis gebruik maken van de Ergonomie2Meet locaties in Nederland. Ben je HRM’er, Arbeidsdeskundige, Bedrijfsarts, Ergonoom, Arbo- of Facilitair medewerker of heb je op één of andere manier affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Kom dan gerust langs!

Noord-Nederland

E2M SurhuisterveenE2M SurhuisterveenE2M SurhuisterveenE2M SurhuisterveenE2M Surhuisterveen E2M Surhuisterveen E2M Surhuisterveen
 

 

 

 

 

 

Midden-Nederland

E2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M BlaricumE2M Blaricum

Vrijblijvend advies

“Positief en oplossingsgericht”

  • Ontmoet elkaar!
  • Inspirerende ruimtes
  • Goede faciliteiten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren