Ergonomie2Meet

Ergonomie2Meet is een concept van Health2Work waar iedereen uit het netwerk van Health2Work gratis gebruik van mag maken. Wil je een inspirerende bijeenkomst of workshop organiseren? Of wil je tijdelijk flexwerken? Wij hebben dé ruimte voor jou: Ergonomie2Meet!

Ergonomie2Meet Blaricum
Ergonomie2Meet Blaricum

Ergonomie2Meet Blaricum heeft een workshop- en trainingsruimte, de Greenroom, een aantal flexplekken en de Ergonomiestudio waar je gebruik van kunt maken.

Ergonomie2Meet Surhuisterveen
Ergonomie2Meet Surhuisterveen

Ergonomie2Meet Surhuisterveen heeft drie inspirerende ruimtes waar je gebruik van kunt maken, waaronder het Health2Work Café dat geschikt is voor grotere groepen.

Wat is Ergonomie2Meet?

Health2Work biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ergonomisch ingerichte ruimte te werken en te vergaderen. Iedereen uit het netwerk van Health2Work mag gratis gebruik maken van de Ergonomie2Meet locaties. Ben je bijvoorbeeld arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, ergonoom of facilitair medewerker, kom eens langs en ervaar het werken in een volledig ergonomisch ingerichte ruimte.

Geen partner van Health2work maar heb je op een andere manier affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid? Ook dan ben je welkom! Wij gaan uit van het principe ‘delen is vermenigvuldigen’. We willen met Ergonomie2Meet bewustwording creëren over de betekenis van een goede ergonomische houding voor je vitaliteit en productiviteit in een werkomgeving.

De locaties

Health2Work beschikt over twee Ergonomie2Meet locaties in Nederland: Blaricum (Midden Nederland) en Surhuisterveen (Noord Nederland). Beide locaties bestaan uit meerdere inspirerende ruimtes en zijn voorzien van communicatie en multimedia faciliteiten. Uiteraard staat er koffie en thee klaar om de dag goed te beginnen en te eindigen!

Meer weten over Ergonomie2Meet?

Bel of app 088 240 00 60 voor meer informatie over Ergonomie2Meet. Onze ergonomisch adviseur Frederika vertelt je er graag meer over!