Humanscale M8 Crossbar Connect

Art.nr. 101874
De Humanscale M8 Crossbar Connect is een innovatieve flatscreenarm die ergonomie en technologie combineert.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  710,- excl. btw  859,10 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

De Humanscale M8 Crossbar Connect is een ergonomische flatscreenarm voor twee schermen. De flatscreenarm heeft een geïntegreerd dockingstation waardoor het bureau opgeruim en overzichtelijk blijft. 

M/Connect dockingstation

Dankzij het M/Connect dockingstation koppel je eenvoudig een laptop aan de beeldschermen. Met behulp van een universele USB 3.0 kabel sluit je de laptop aan op het dockingstation. Naast een aansluiting voor een laptop heeft het dockingstation meerdere USB 3.0 aansluitingen voor snelle gegevensoverdracht en een aansluiting voor een koptelefoon. Hierdoor heb je altijd snel toegang tot de belangrijkste aansluitingen.

Opgeruimd bureau

De aansluitingen voor USB, laptop en koptelefoon zitten in het voetstuk van de flatscreenarm, op het bureaublad. Andere, meer permanente, aansluitingen zitten in het onderste deel van het voetstuk, onder het bureaublad. Hierdoor blijft het bureau opgeruimd en wordt een kabelspaghetti op het bureau voorkomen.

Flexwerkplek

De flatscreenarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Dankzij het dockingstation kunnen er eenvoudig verschillende apparaten aan de beeldschermen worden aangesloten. De verstelbaarheid en de connectiviteit maken de Humanscale M8 Crossbar Connect de ideale flatscreenarm voor flexwerkplekken.

Aanbevolen door professionals

  • Een opgeruimd bureau
  • Eenvoudig apparaten aan beeldscherm koppelen
  • Met USB 3.0 voor snelle bestandsoverdracht en snel opladen

Specificaties

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Twee monitoren
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Scherm positionering Naast elkaar
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 18 kg
Kleur Aluminium
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren