Ergostars Compact Toetsenbord

Art.nr. 101419 - 101418 - 101417

Het Ergostars compact toetsenbord is een dun en klein toetsenbord met de functies van een standaard toetsenbord. Het toetsenbord biedt comfort en gebruiksgemak.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  45,- excl. btw  54,45 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Jan Wouter Veenstra ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Het Ergostars compact toetsenbord is een zeer plat en ergonomisch verantwoord compact toetsenbord met de functionaliteiten van een volwaardig toetsenbord. Het toetsenbord is verkrijgbaar met lichte opdruk op donkere ondergrond (zwart). 

Compact

Het compacte Design toetsenbord zorgt voor de juiste reikafstand naar de muis, zodat zowel met de muis als met het toetsenbord binnen de ergonomische reikafstand van het lichaam gewerkt kan worden. Met het toetsenbord kun je verantwoord typen door de comfortabele ‘chocolate keys’ voorzien van gepatenteerd schaarmechanisme voor een zeer prettige type respons.

Gemakkelijk te vervoeren

Het toetsenbord is makkelijk mee te nemen. Het Ergostars Compact toetsenbord voldoet aan de ergonomische wet- en regelgeving en is CE, RoHS en WEEE gecertificeerd. Probeer het Ergostars compact toetsenbord dertig dagen gratis op proef.

Aanbevolen door professionals

  • Compact en ergonomisch
  • Lichte toetsaanslag
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Werkt met alle microsoft windows besturingsystemen

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten, Polsklachten, Schouderklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Oplaadbaar Nee
Type toetsenbord Mini-compact toetsenbord
Instelbare knoppen Nee
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Nee
Compatibiliteit Mac, Windows
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 285 mm
Lengte 120 mm
Dikte 18 mm
Numeriek In combinatie met FN toets

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Mini- compact toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren