Gratis ergonomische rondgang t.w.v. €129,- voor vitale en blije medewerkers!

Zit jij er goed bij?

Het juiste materiaal betekent niet altijd job done. Het instellen hiervan is net zo belangrijk! Daarom komen we graag gratis bij jou langs om de werkplekken goed in te stellen.


Impact van langdurig zitten

Het niet correct instellen van een werkplek kan op termijn leiden tot rug- en nekklachten. Deze klachten worden vaak verergerd door een onjuist ingestelde werkplek. Een onjuist ingestelde werkplek leidt op langere termijn tot langdurig uitval van medewerkers.


Health2Work als ergonomische partner

Als een van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland en België adviseert Health2Work over gezonde werkomgevingen. Wij adviseren en verzorgen gezonde, efficiënte werkomgevingen voor blije en gezonde medewerkers. Wij leveren preventieve en curatieve oplossingen, gericht op duurzame inzetbaarheid.


Vraag nu gratis ergonomische rondgang t.w.v. €129,- aan

Ben jij overtuigd van de impact van een ergonomische werkplek? Vraag vandaag nog een ergonomische rondgang aan via onderstaande formulier. Tijdens deze rondgang bezoeken onze ergonomische adviseurs de afdelingen om 15 medewerkers te helpen bij het juist instellen van hun werkplek. Wil je meer laten checken? Uitbreiding hiervan is mogelijk tegen betaling.