Health2Work besparingscheck

Toenemende zorgbehoefte, hogere zorgkosten en krapte op de arbeidsmarkt vraagt om anders te kijken naar de huidige manier van zorg. Wanneer betaalt een investering in zorginnovaties zichzelf terug? Vraag de besparingscheck aan.

Doe nu de gratis check!

Denk jij erover na om een draaibed aan te schaffen? Hoeveel tijdswinst levert mij dit? Wanneer betaalt een investering zichzelf terug?

Uit een onafhankelijke studie van arbeidstherapeut Josien Boomgaard en Ergonoom Nico Knibbe, komt naar voren dat er vrij forse tijdswinsten (tussen de 274 en 821 uur per jaar per gebruiker van het Draaibed) behaald kunnen worden. Zorgverleners kunnen hun taken volbrengen in minder tijd, wat betekent dat zij meer cliënten kunnen verzorgen in dezelfde tijd.

Vraag vrijblijvend een gratis besparingscheck aan voor jouw organisatie. 


Hoe werkt het?

Samen brengen we jouw situatie in kaart. Met behulp van een calculatiemodel maken we inzichtelijk wanneer een investering zichzelf terugverdient. 

Praktijk voorbeeld
De Australische ergotherapeut Frances Arnold heeft een case studie (2012) uitgevoerd over de implementatie van VENDLET op de 49 de jarige Gavin die een dwarslaesie heeft. Hieruit blijkt dat het personeel dat voor Gavin moet zorgen, zo aanzienlijk is verminderd dat de kosten voor het investeren in de VENDLET in vijf weken zijn terugverdiend.

De implementatie van VENDLET liet een aantal voordelen zien:

  • minder personeel nodig
  • minder tijd nodig
  • minder decubitus behandelingen


Ontdek jouw ROI

Vraag de check nu aan via onderstaand formulier. Samen met jou zorgen we voor een toekomstbestendige werkplek!

Duurzame zorg door zorginnovatie

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Lees nu het kennisdocument Duurzame zorg en ontdek onze visie. Een visie die gebaseerd is op onderzoeken, markttrends en de ervaringen.