Het Kennisdocument Verminderen van klachten bij beeldschermwerk in publieke functies

We introduceren je graag aan de wereld van curatieve hulpmiddelen. Ontdek hoe je deze effectief inzet en waarom het cruciaal is om snel te handelen.

Curatieve hulpmiddelen voor kantoormedewerkers

Wordt jouw werkdag vaak overschaduwd door pijn? Je bent niet de enige. Uit onderzoek van TNO (2021) blijkt dat maar liefst 43% van de Nederlandse kantoorwerknemers klachten heeft aan armen, nek en schouders,  ook wel bekend als KANS-klachten. Deze veelvoorkomende klachten ontstaan niet zomaar. Doordat kantoorwerknemers vaak meer dan zes uur per dag achter hun bureau werken, kunnen deze klachten ontstaan. En helaas, wanneer de klachten eenmaal zijn opgemerkt is preventie geen optie meer. En is de roep om curatieve hulpmiddelen een noodkreet geworden.  


Ontdek in ons kennisdocument de kracht van curatieve hulpmiddelen. Hier mee pak je klachten effectief aan, maar creëer je ook een gezondere werkomgeving die dergelijke problemen in de toekomst voorkomt.


Ben je klaar om de eerste stap naar een comfortabelere werkdag te zetten? Download gratis het Kennisdocument 'Verminderen van klachten bij beeldschermwerk in publieke functies'.


Vul onderstaand formulier in en ontvang het gratis document!

Vraag nu het gratis Stappenplan gezond thuiswerken aan!

Vraag vrijblijvend een gratis stappenplan gezond thuiswerken aan en ontdek de checklist om gezond thuis te werken.