Innovaties in de zorg

Toenemende zorgbehoefte, hogere zorgkosten en krapte op de arbeidsmarkt vraagt om anders te kijken naar de huidige manier van zorg. Innovaties in de zorg zijn van groot belang om de zorg betaalbaar te houden. Vanuit ons zorgteam zijn we voortdurend bezig om te kijken naar innovaties die een grote toegevoegde waarde hebben voor zowel cliënten als zorgmedewerkers.

Test onze producten in je eigen werkomgeving
Test onze producten in je eigen werkomgeving

Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Je kunt (bijna) al onze producten gratis testen in je eigen werkomgeving.

Ervarigen van onze klanten
Ervarigen van onze klanten

Hoe kunnen we jou het beste laten zien wat wij voor jou en je werkomgeving kunnen betekenen? Precies, door onze klanten aan het woord te laten. Bekijk de klantverhalen en laat je inspireren!

De nieuwste innovaties in de zorg
De nieuwste innovaties in de zorg

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Ben jij benieuwd naar onze innovaties in de zorg?

4-Senses akoestische stoel
4-Senses akoestische stoel

De 4-Senses akoestische stoel is een stoel waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt in de stoel, ervaar je een veilig en geborgen gevoel.

4-Senses cap
4-Senses cap

De 4-Senses cap is rolstoelvriendelijk en reduceert omgevingsprikkels. Zodra je plaatsneemt onder de Cap, ervaar je een veilig en geborgen gevoel.

Re-load
Re-load

De Re-load is een innovatieve stoel die ontwikkeld is in samenwerking met verschillende zorgorganisaties binnen de gehandicaptenzorg en verpleeghuiszorg.

Eetkamerstoel Karmen
Eetkamerstoel Karmen

De eetkamers van zorginstellingen vormen een belangrijke ruimte waar cliënten en zorgverleners dagelijks veel tijd doorbrengen.

Ergo-Adapt fauteuil
Ergo-Adapt fauteuil

De Ergo-Adapt fauteuil past zich volledig aan naar de wensen en behoeftes van de gebruiker en is geschikt voor mensen die gedwongen langdurig moeten zitten.

Komfitilt
Komfitilt

Het Komfitilt wissellig systeem reduceert de fysieke belasting van zorgpersoneel bij het uitvoeren van wisselligging.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app met Heine via 088 240 00 60. Hij vertelt je graag meer over onze innovaties!