Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Klaas Poelstra | ergonomisch adviseur binnendienst

Klaas Poelstra

Klaas wisselt het beheer van de chat en de eerste telefoonlijn af met collega Tirza. Bel je dus met Health2Work, dan is de kans groot dat je Klaas aan de telefoon krijgt. De afwisseling tussen chatten en bellen vindt Klaas leuk: ‘Tijdens het chatten heb ik vaak een kort sparmomentje met de klant, terwijl ik tijdens het bellen uitgebreider advies kan geven.’ Wat Klaas vooral leuk vindt aan zijn werk is het feit dat hij met de adviezen die hij geeft daadwerkelijk verschil kan maken. ‘Onze klanten hebben vaak een serieus probleem waardoor ze belemmerd worden in hun werkzaamheden. Dat ik door het juiste advies een klant van zijn of haar problemen af kan helpen, vind ik echt mooi!’


Naast zijn werkzaamheden op de chat en aan de telefoon ondersteunt Klaas zijn collega Anneke in de buitendienst. De focus hierbij ligt om het bieden van ergonomische oplossingen in de zorg.


Klaas woont met zijn vrouw en zoontje in Harkema. Tot grote vreugde van hun zoontje, lopen er heel wat dieren in en om huis. Op zaterdag vind je Klaas op het voetbalveld van de Harkemase Boys. Klaas voetbalt al sinds zijn vierde: een echte voetballiefhebber dus!

Heb je een vraag voor Klaas? Bel of mail hem, of stuur een bericht via LinkedIn.