Mark ten Zijthoff

Ergonomisch adviseur

Mark ten Zijthoff

Tijdens mijn studie sportkunde en daarna heb ik waardevolle ervaring opgedaan in de horecasector, een branche die mij altijd heeft geboeid en waarin ik ben gegroeid. Mijn rol als verkoopadviseur was altijd een passie, vooral vanwege de samenwerking met klanten om de ideale oplossing en het perfecte product te vinden. Nu bij Health2Work heb ik de unieke kans om mijn expertise als adviseur te combineren met mijn liefde voor sport en beweging.


Ik geloof niet in standaard verkooppraatjes; mijn focus ligt op het creëren van een aangenaam contactmoment met de klant, van waaruit ik kan ondersteunen en adviseren op het gebied van ergonomie.


Buiten het werk ben ik een fanatiek sporter. Ik geef wekelijks les in de sportschool, wat mijn hobby en passie weerspiegelt. In de wintermaanden vind je mij vaak op de skipistes, terwijl ik in de zomer graag tijd doorbreng op mijn motor, genietend van een terrasje of een festival. Deze actieve levensstijl is een essentieel onderdeel van wie ik ben, zowel professioneel als persoonlijk.