Het laatste nieuws van Health2Work.

Nieuwsberichten

 • Workshop 'Meer bewegen op het werk' geaccrediteerd

  31 augustus 2018 - Djurre de Boer - De nieuwe workshop 'Meer bewegen op het werk' is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) en de Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP).
 • AD Visie: Bewegen op het werk, een duurzame inzet

  13 juli 2018 - Linda ten Katen - Bewegen is de nieuwe norm op het werk. Wat begon met een lunchwandeling groeit de laatste jaren steeds vaker uit tot een beweegwerkplek waarbij zitten, staan, lopen en fietsen afgewisseld kunnen worden.
 • Health2Work België in de ban van het WK

  28 juni 2018 - Geert Vindevogel - WK-gekte barst los! Onder collega’s van Health2Work is er een WK Poule georganiseerd. Wie is jouw favoriet? Het WK 2018 is in volle gang en in België gaat het goed! De eerste twee matchen zijn door België gewonnen. In Gentbrugge zijn we helemaal in ons element. De politie in België maakt zich z...
 • Mensen met doelen zijn gelukkiger

  26 juni 2018 - Agnes Feddema - Deze maand heeft Douwe Jan een les verzorgd voor de Havo 3 leerlingen van het CSG Lauwers College. Douwe Jan vertelde over Health2Work en wat het inhoud om ondernemer te zijn. Met dergelijke lessen wil het Lauwers College haar leerlingen enthousiast maken en motiveren voor het ondernemerschap.
 • Bustour "kiezen voor kansen"

  17 mei 2018 - Agnes Feddema - Gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel organiseren vandaag een innovatie dag voor werkzoekenden. Met de bustour "Kiezen voor kansen" werden meerdere bedrijven bezocht. Ook wij mochten een rondleiding geven. Robert Veenstra liet o.a. zien hoe je op een innovatieve en duurzame manier producten k...
 • Wethouder fietst nieuwe Ergonomiestudio open!

  19 maart 2018 - Agnes Feddema - De nieuwe ergonomiestudio van Health2Work is maandag 19 maart 2018 geopend door wethouder Harjan Bruining. In de ergonomiestudio wil Health2Work bewustwording creëren over wat ergonomie kan betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving.
 • De evolutie van het kantoor

  08 maart 2018 - Agnes Feddema - Een bureau, een computer en een stoel in een wit hokje met een schilderij aan de muur. Zo zag het kantoor er uit waar een werknemer voorheen werd geacht de hele dag te zitten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren