WK-gekte barst los! Onder collega’s van Health2Work is er een WK Poule georganiseerd. Wie is jouw favoriet? Het WK 2018 is in volle gang en in België gaat het goed! De eerste twee matchen zijn door België gewonnen. In Gentbrugge zijn we helemaal in ons element. De politie in België maakt zich zelfs grote zorgen over de werkdruk als het nationale voetbalelftal de halve finales bereikt van het WK voetbal in Rusland.

Momenteel bereiden we ons voor op de achtste finales. Zelfs in Nederland wordt er mee gejuicht, zo blijkt uit een poll van de NOS. Op de poll die ruim 18.000 mensen in Nederland beantwoorden met de vraag: 'Voor welk land ben je op het WK?', reageerde het grootste gedeelte met: Belgieeeeeee. Amai! 30% van de Nederlanders is gewoon voor ons zuiderbuurkes. En die Duitsers dan? Die kregen iets minder steun met 18%. Helaas voor Duitsland is dit avontuur inmiddels teneinde. Lees hieronder hoe collega Geert al maanden uitkijkt naar het WK.

Al maanden kijk ik uit naar het WK
De mate dat je uitkijkt naar het WK hangt uiteraard af of je als land deelneemt of niet. En daarnaast ook of je sporadisch deelneemt of altijd. Maar nog veel belangrijker is de rol die je denkt te gaan spelen! Gezien de talentvolle lichting kijk ik al maanden uit naar het WK. Het hoogtepunt bevindt zich rond de bekendmaking van de selectie en de discussies die hiermee gepaard gaan. Waarom gaat die toch mee en blijft die thuis!? Onbegrijpelijk! Wat gaan ze daar doen zonder…Nadien heb je de oefenwedstrijden die je gemoedstoestand van het kastje naar de muur slingeren. Van 'ze zouden beter thuisblijven' tot 'amaai, het zal er niet veraf zijn!' Na twee gewonnen matchen maken we ons op voor vanavond.

Verschil tussen Nederland en België
Terwijl Nederland maanden op voorhand reeds alles oranje kleurt, duurt dit bij ons toch iets langer en gaat het er wat voorzichtiger aan toe. Naarmate we zullen spelen zal de gekte toenemen maar ook weer heel snel gaan liggen als het niet lukt. Zelfs als het lukt zal de hype snel voorbij zijn en al heel snel vervallen in….Ze gaan nu nog meer verdienen om op een bal te sjotten!

Vandaag, Engeland - België, wat wordt het?
Maakt niet uit. We zijn geplaatst! Laat de geblesseerden maar rusten en ook zij die reeds geel pakten. De anderen minuten geven is nu het belangrijkste! Al is het ook niet de bedoeling om compleet af te gaan want dat zorgt toch voor wrevel en minder vertrouwen! Maar hé, er wordt er eentje goed betaald om die keuzes te maken. Wij zullen wel nadien zeggen hoe het moest! Maar eerlijk? Salon Remiseke zoals we zeggen zal het hoogstwaarschijnlijk worden… met een doelpunt van “Batsman” Michy.1-1 en dan opnieuw knallen! Vanavond zullen we erachter komen. 

In onze vestiging in Gentbrugge: Geert en Michèle in hun element! 

Jobrotation Frederika en Arnold

WK België WK België

Als je beweegt dan scoor je! Ook met de Swopper scoor je punten op beweeglijkheid!

Door Geert Vindevogel

'Aktie ondernemen is steeds de beste remedie!'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren