Projectinrichting
Kantoor

AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Nederland. Ons is gevraagd de inrichting van het kantoor in Sneek te verzorgen. Dit kantoor moest een frisse, vernieuwende uitstraling hebben om aan te sluiten bij het nieuwe concept “kantoor van de toekomst”. De wensen zijn uitgevoerd met een fris en mooi eindresultaat.

Kantoor van de toekomst

Fris, vernieuwend en vooruitstrevend: dit waren de uitgangspunten van het plan. Het project is uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen Health2Work en AB Vakwerk. Samen met de afdeling Facilitair en Marketing hebben we meubilair gezocht dat aansluit bij de gewenste uitstraling. De vergaderruimtes, overlegplekken en zitjes zijn ingericht met Italiaans designer meubilair.

Mensen op de eerste plek

Bij AB Vakwerk staan de medewerkers op de eerste plek. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers dynamisch kunnen werken, zijn er verstelbare bureaus geplaatst. Ook is er een aantal zit sta bureaus van Wini in groepen geplaatst. Deze bureaus worden van elkaar gescheiden door een akoestisch paneel. Hierdoor wordt geluid gedempt en is er sprake van een zekere mate van gescheiden werkplekken. BMA-bureaustoelen in de huiskleuren van AB Vakwerk maken het kantoor af.

Beperken van geluidsoverlast

Het kantoor van AB Vakwerk is ingericht als een kantoortuin. Om ervoor te zorgen dat de akoestiek in de ruimte optimaal is hebben we akoestische schuifdeurkasten als scheiding tussen de bureaublokken geplaatst. Hierdoor wordt geluidsoverlast door het vele telefoneren tot een minimum beperkt. De geïntegreerde plantenbak bovenop de kast is vol gezet met planten wat zorgt voor een prettige sfeer.

Verlichting

Het kantoorpand heeft een zeer hoog plafond. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers ondanks het hoge plafond toch genoeg licht hebben om hun werk goed te doen hebben we bij ieder bureaublok een staande bureaulamp geplaatst. De Ergolight Up and Downlighter voorziet twee bureaus van de juiste werkplekverlichting en is dimbaar. Hierdoor is hebben de medewerkers van AB Vakwerk altijd genoeg licht!

Uitvoering

  • Ontwerp van de inrichting
  • Leveren en plaatsen van de raamdecoratie
  • Plaatsen en realiseren van stopcontacten en WiFi door het hele pand
  • Leveren en plaatsen van de glazen scheidingswanden, deuren en schuifdeuren