Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk in Sneek heeft ons gevraagd mee te denken over een nieuw concept voor de inrichting van hun “kantoor van de toekomst”. AB Vakwerk is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Nederland. Ook zijn zij vernieuwend, fris en vooruitstrevend, iets wat in de inrichting naar voren moest komen.

Kantoor van de toekomst

Aan de hand van hun wensen zijn wij met een voorstel gekomen, wat de basis heeft gevormd van het nieuwe concept. Het leuke van dit project is dat wij samen met de afdeling facilitair en marketing zijn opgetrokken om producten te vinden, passend bij de gewenste uitstraling. Dit heeft geleid tot de inzet van Italiaans design meubilair voor de zitjes, vergadertafels en overlegplekken. Een combinatie van lange witte tafels van Pedrali uit 1 stuk, gecombineerd met kleurrijke stoelen.

Mensen op de eerste plek

Bij AB Vakwerk staan mensen op de eerste plek. Vandaar dat we gekozen hebben voor zeer goede slinger verstelbare bureaus en zit/sta bureaus van Wini in de vorm van benches met een akoestische scheidingswand. Daarnaast hebben we bureaustoelen gekozen in de huisstijl kleuren met een netweave rug van het merk BMA.

In dit project hebben wij de volgende zaken uitgevoerd:

  • Ontwerp van de inrichting
  • Leveren en plaatsen van de raamdecoratie
  • Realiseren van stopcontacten en WiFi door het hele pand
  • Leveren en plaatsen van de glazen scheidingswanden, deuren en schuifdeuren

Beperken van geluidsoverlast

Omdat we gekozen hebben te gaan werken in een kantoortuin gebruiken wij akoestische schuifdeurkasten als scheiding tussen de bureaublokken. Aangezien er veel gebeld wordt, wordt geluidsoverlast tot een minimum beperkt. De geïntegreerde plantenbak bovenop de kast hebben we voorzien van sfeervolle groene planten. Dit zorgt voor een prettige sfeer.

Verlichting

Aangezien het pand in Sneek een zeer hoog plafond heeft, hebben wij besloten te kiezen voor de Ergolight Up and Downlighter verlichting. Deze staande bureaulamp staat bij elke bench en voorziet 2 bureaus van de juiste werkplekverlichting. De lamp is dimbaar ennaar wens in te regelen.