Projectinrichting
Kantoor

Anna Zorggroep

Hoe zorg je er als werkgever voor dat medewerkers er niet alleen mooi, maar ook goed bijzitten? Anna Zorggroep investeerde in duurzaam kantoormeubilair van Health2Work.

Hoe zorg je er als werkgever voor dat medewerkers er niet alleen mooi, maar ook goed bijzitten? Anna Zorggroep investeerde in duurzaam kantoormeubilair van Health2Work.

Anna Zorggroep, bestaande uit Anna Ziekenhuis, Anna Ouderenzorg en Anna TopSupport, vormt een unieke samenwerking binnen de gezondheidszorg. De Anna Zorggroep bestaat uit meer dan 2.000 medewerkers, bijna 500 vrijwilligers en 100 specialisten. Anna Zorggroep onderscheidt zich als een vooruitstrevende en zorgzame werkgever in de gezondheidszorg.

Milieubewust en Nederlands product

Anna Zorggroep heeft gekozen voor refurbished BMA Axia Office. Dit is een zo goed als nieuwe en comfortabele bureaustoel. De refurbished BMA Axia Office bureaustoel geeft uitstekende ondersteuning aan de gebruiker. De BMA is opnieuw gestoffeerd en functioneel gecheckt. Daarnaast is de BMA oorspronkelijk in Nederland geproduceerd.

Health2Work meer dan een leverancier

Hilde van Broek (Facilitair) koos voor Health2Work omdat ze niet alleen stoelen leveren, maar ook medewerkers voorzien van persoonlijk zitadvies. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Een zitinstructie op de locatie is daarom een standaardonderdeel van onze levering. Tijdens de zitinstructie leggen wij uit hoe je de bureaustoel goed instelt, zodat je altijd goed zit.

Meer weten?

Wil je zelf ontdekken hoe gebruiksvriendelijk de BMA Axia Office is? Vraag dan een proefplaatsing aan. Je mag de stoel dan 30 dagen gratis uitproberen.

Bekijk de BMA Axia Office