Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Projectinrichting
Kantoor

Clafis

Clafis is met 450 medewerkers één van de grotere advies- en ingenieursbureaus van Nederland. Zij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

Clafis is met 450 medewerkers één van de grotere advies- en ingenieursbureaus van Nederland. Zij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

Het hoofdkantoor is gevestigd in de oude Technische School in Heerenveen, een zeer markant oud schoolgebouw in het hart van Heerenveen. Het kantoor van Clafis is gevestigd in het oude gymlokaal op de 2e etage. Dit gymlokaal is nagenoeg in de originele staat inclusief de ringen, touwen en de gymvloer.

Van klankkast naar een effectieve ruimte

De harde wanden, vele ramen, een harde vloer en de vorm van het dak werken als een soort klankkast. Medewerkers hebben veel hinder van geluidsoverlast. Ook in de conferentiezalen in de voormalige schoollokalen was geluidsoverlast een probleem. Health2Work heeft een effectieve oplossing geboden, zonder daarbij het karakter van de ruimten aan te passen.

Akoestische plafondpanelen

In alle drie de ruimtes hebben we gekozen voor witte akoestische plafondpanelen. In het kantoor hebben wij deze volledig in lijn met het dak en binnen de plafondbalken geplaatst, waardoor ze nauwelijks opvallen en de ruimte haar sfeer behoudt. In de conferentiezalen hebben wij ze onder en naast de luchtbehandelingskanalen geplaatst, zodat het industriële karakter niet verloren gaat.

Het effect was meteen merkbaar: de nagalm is uit de ruimtes en mensen hebben geen geluidshinder meer. De medewerkers van Clafis kunnen weer prettig werken. Ons doel; een gezonde en efficiënte werkplek verzorgen - is bereikt.

Advies nodig over projectinrichting?

Onze specialisten helpen uw graag voor het realiseren van uw optimale projectinrichting.

Bel 088 240 00 60 voor direct advies.

Adviesaanvraag